VG Notarissen

BedrijfVG Notarissen
ProfielDeze pagina is 721 keer bekeken.
AdresVan Boshuizenstraat 12 unit 1.19
1083 BA Amsterdam

020 540 8000
ContactStuur VG Notarissen een bericht

VG Notarissen

Profielpagina

VG Notarissen

Bedrijfsinformatie

Wie zijn wij?

VG Notarissen is een onafhankelijk notariskantoor in Buitenveldert, Amsterdam, vlakbij de Zuidas. Het kantoor werd in 1999 opgericht door de notarissen Voorneman en Geenen met als doel het integreren van hun beider expertisegebieden - commercieel onroerend goed, estate planning en ondernemingsrecht - om meerwaarde te creeeren voor onze cliënten.

Het resultaat is een kantoor met circa 10 medewerkers geleid door Paul van Rensen en Guillaume Mounier, met een innovatieve en ondernemende aanpak, toegesneden op de steeds meer specifieke wensen van cliënten. Als zodanig is VG notarissen een passende keuze voor private investeerders en personen, (middel)grote bedrijven, banken en andere nationaal en internationaal actieve financiële organisaties. 

Wat doen we?

Onze notariele diensten bestaan uit ondernemingsrecht, inclusief M&A en corporate finance, onroerend goed, commercieel, privaat internationaal onroerend goed en ondernemingsrecht gerelateerd aan Frankrijk, Italië and Spanje, estate planning inclusief successierecht en familierecht.

In de uitvoering van ons werk, streven wij ernaar:

De zakelijke behoeftes van onze cliënten te begrijpen, zodat op maat adviezen gegeven kunnen worden.
Problemen creatief op te lossen
Professioneel, proactief en persoonlijk contact met onze cliënten te onderhouden
Een snelle en efficiente dienstverlening te leveren, met inachtneming van de deadlines en het bedrijfstempo van de cliënt.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van VG Notarissen

Contact

Stuur VG Notarissen een bericht

Mijnzzp.nl