Tralert

BedrijfTralert
ProfielDeze pagina is 929 keer bekeken.
AdresAalsbergen 15
6942 SE Didam

+31 (0)316 - 372 346
ContactStuur Tralert een bericht
Extra informatieled-werklampen

Tralert

Profielpagina

Tralert

Bedrijfsinformatie

Better Light – Work Safer

TRALERT® is een onderdeel van Traditech B.V. Al sinds haar oprichting in 2005 heeft TRALERT® zich gericht op het leveren van uitsluitend voertuigverlichting die gebruik maakt van LED technologie. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment flink uitgebreid en een dealernetwerk opgebouwd door heel Europa.

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Betrouwbare LED verlichting voor al uw voertuigen

Met ruim vijftien jaar ervaring als gespecialiseerde leverancier van voertuigverlichting op LED-basis, dankt TRALERT® haar reputatie aan een optimale ondersteuning van haar klanten: van LED werklampen tot volledige achterlichten, van tekentafel tot aanschaf van verlichting, van demomateriaal tot gepersonaliseerd documentatiemateriaal.

Beroep(en)

Contact

Stuur Tralert een bericht

Mijnzzp.nl