Textielframe

BedrijfTextielframe
ProfielDeze pagina is 349 keer bekeken.
AdresGraafstroomstraat 6
3044 AR Rotterdam

085 - 06 09 874
ContactStuur Textielframe een bericht

Textielframe

Profielpagina

Textielframe

Bedrijfsinformatie

Een textielframe, of peesdoek, is een ideale keuze voor beursstands omdat ze zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. Het aluminium ontwerp is bestand tegen veel slijtage zonder te breken of te scheuren, waardoor het een geweldige investering is voor de toekomst.

Het belangrijkste voordeel van het textielframe is dat het zo licht is. Het weegt minder dan andere materialen die voor hetzelfde doel worden gebruikt. Bovendien is het bestand tegen extreme weersomstandigheden en zal het niet snel wijken.

Pas uw stoffen frame aan met of zonder verlichting. Onze eenvoudig te monteren en verwisselbare frames worden geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Met zoveel geweldige functies zijn onze textielframes perfect voor elk project!

Onze textielframes zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar kunnen ook gemakkelijk aan uw muur of plafond worden opgehangen! Of u nu kiest voor verlichting of niet, deze veelzijdige frames voldoen aan uw behoeften. Onze textielframes komen in een grote verscheidenheid aan kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte vindt voor uw behoeften. Bovendien voegen onze lijsten een vleugje verfijning en elegantie toe aan uw interieur.

Maak een gedurfd statement en trek de aandacht zodra klanten uw ruimte binnenkomen met onze talrijke textielframes! Potentiële klanten zullen gretig zijn om meer over uw bedrijf te weten te komen als ze deze displays zien.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Textielframe

Contact

Stuur Textielframe een bericht

Mijnzzp.nl