SportSpreker

BedrijfSportSpreker
ProfielDeze pagina is 755 keer bekeken.
AdresKerkstraat 45
1191 JD Ouderkerk aan de Amstel

+32 3 808 15 73
ContactStuur SportSpreker een bericht

SportSpreker

Profielpagina

SportSpreker

Bedrijfsinformatie

Het grootste aanbod sprekers uit de sportwereld.

Op zoek naar een geschikte spreker of moderator voor jouw evenement? Of een leuke sportieve activiteit met collega's, klanten of teamgenoten.

SportSpreker denkt graag met je mee en heeft daarom een gevarieerd aanbod voor je geselecteerd die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Aanbod

Ben je op zoek naar een geschikte spreker of moderator voor jouw evenement? Of eerder naar een leuke sportieve activiteit met collega’s, klanten of teamgenoten? SportSpreker denkt graag met je mee en heeft daarom een gevarieerd aanbod voor je geselecteerd die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

SportSpreker is hét online boekingskantoor waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. Of het nu gaat om (voormalig) sporters, coaches, tv-presentatoren, schrijvers of sportmarketeers.

De juiste spreker voor jouw evenement

SportSpreker bemiddel, matcht en organiseert alles tussen de gewenste sportpersoonlijkheid en de opdrachtgever. Wij zorgen dat elk evenement en congres een succes wordt. Dankzij een ruime ervaring binnen de sportmarketing weten de medewerkers van SportSpreker waar alle sportpersoonlijkheden voor ingezet kunnen en willen worden. Mede daardoor kan de juiste match worden gemaakt tussen bedrijf en spreker.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van SportSpreker

Contact

Volgen op Twitter

Stuur SportSpreker een bericht

Mijnzzp.nl