FleetGO

BedrijfFleetGO
ProfielDeze pagina is 967 keer bekeken.
AdresLindenhof 1C
8051 DD Hattem

038 444 9542
ContactStuur FleetGO een bericht
Extra informatieoverons

FleetGO

Profielpagina

FleetGO

Bedrijfsinformatie

FleetGO Group: een toonaangevend techbedrijf

FleetGO is opgericht in 2010, maar onze historie gaat al veel langer terug. Vandaag de dag zijn we één van Europa’s snelst groeiende technologiebedrijven. Ons hoofdkantoor zit in Nederland (Hattem) en we hebben kantoren in Duitsland (Berlijn), Engeland (London) en Turkije (Istanbul). 

We ontwikkelen high-end telematica oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. We helpen ze om slimmer om te gaan met hun vloot en leveren bruikbare data en inzichten op het gebied van chauffeurs- en voertuigprestaties, voertuiggebruik, diagnostische informatie, tachograafdata en trailerdata. We richten ons hierbij voornamelijk op de technologie en de eindgebruiker. We geloven er namelijk in dat we alleen samen met onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden.

Dagelijks vertrouwen meer dan 5.000 bedrijven met gezamenlijk meer dan 50.000 voertuigen op ons platform om hun bedrijfsvoering te verbeteren, kosten te verlagen en risico’s te verkleinen.

Kritische voertuigdata op afstand uitlezen.

FleetGO gaat verder waar anderen stoppen. We kunnen kritische data uitlezen van ieder type voertuig, van personenauto’s tot trucks, bussen, trailers en machines.

Onze oplossingen reiken van realtime GPS tracking tot op maat gemaakte oplossingen voor trucks en trailers. 

Met meer dan 50.000 actieve systemen en 5.000 klanten in Europa, hebben we onszelf bewezen en blijven we onze klanten continu helpen met het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Één device dat alles kan.

We hebben een eigen device ontwikkeld met de allernieuwste technologie aan boord welke naadloos aansluit op onze cloud. 

Met onze geavanceerde hardware en high-end infrastructuur, zijn we in staat om alle relevante data over uw vloot uit te lezen. 

Daarbij gaan we verder dan anderen met on-board CAN-bus integratie, integratie met FMS en EBS en directe koppelingen op merkspecifieke interfaces. 

Beroep(en)

Contact

Stuur FleetGO een bericht

Mijnzzp.nl