Raama.nl

BedrijfRaama.nl
ProfielDeze pagina is 1242 keer bekeken.
AdresDe Veste 1711
8231 JR Lelystad

0320-851850
ContactStuur Raama.nl een bericht

Raama.nl

Profielpagina

Raama.nl

Bedrijfsinformatie

De Unieke Raama ervaring

Onze producten zijn 100% op maat, grotendeels met de hand vervaardigd en zijn van de hoogste kwaliteit. De producten van Raama zijn waar mogelijk Eco friendly, en wij richten ons dan ook op natuurvriendelijk werken. De producten worden niet in China of een ander goedkoop productie land vervaardigd maar gewoon hier in Nederland en voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Raama is een echte Raamdecoratie specialist die geen enkel probleem uit de weg gaat, of het nu een schuin raam, koepel, draai-kiep, of ander apart raam is wij hebben er altijd een oplossing voor.
De adviseur van Raama heeft al jaren ervaring en een grote passie voor het vak!

Hij komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor advies en neemt gelijk alle maten op zodat u zeker bent van een perfect passend product.

Onze adviseur neemt naast de mappen met alle stof en kleurstalen ook van elk product een showmodel mee zodat u alle producten ook echt kunt waarnemen op ware grote.

Deze producten van 60cm breed bij 120 cm hoog worden in een mobiel kozijn bij u in huis gepresenteerd zodat u het product echt kunt beoordelen.

Zodra u een keuze heeft gemaakt uit het uitgebreide assortiment en de schitterende producten voor u klaar zijn komt onze eigen monteur ze ook nog even met stoffen handschoenen en uiterste zorg voor u ophangen.

Of u nu veilig online wil shoppen en de beste prijs-kwaliteit verhouding en service zoekt.
Of gebruik wil maken van het complete Raama assortiment en alles van A tot Z wil laten doen door onze professionals. Raama Raamdecoratie is ALTIJD de beste keuze!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Raama.nl

Contact

Stuur Raama.nl een bericht

Mijnzzp.nl