Pontifix logistiek

BedrijfPontifix logistiek
ProfielDeze pagina is 831 keer bekeken.
AdresKortakker 1
5283TD Boxtel

0031618700510
ContactStuur Pontifix logistiek een bericht

Pontifix logistiek

Profielpagina

Pontifix logistiek

Bedrijfsinformatie

De afgelopen 20 jaar heb ik de logistiek van meerdere bedrijven (mede) opgezet en verbeterd op grote lijnen en in details. Ik weet snel de bottlenecks te vinden en op te lossen. Ik ga de werkvloer op om oorzaak en gevolg te achterhalen. En nog belangrijker; ik weet het vertrouwen te winnen van uw medewerkers, want dat is nodig om een organisatie volledig te doorgronden en verder te helpen.

Mijn manier van werken heb ik ontwikkeld tijdens mijn detacheringen en banen in loondienst. Ik heb vele mooie logistieke klussen mogen klaren. Ik maak complexe logistiek simpeler en werkbaar voor iedereen. Ik bedenk creatieve oplossingen, voer ze uit en borg ze.

Logistiek advies

Pontifix logistiek gaat op zoek naar het beste antwoord op uw vraag. Dat doen wij door mee te kijken op de werkvloer, met mensen te spreken en goed te luisteren. Samen met u kijken wij naar uw logistieke organisatie. Welke processen verlopen naar wens en waar is verbetering mogelijk.

Wij denken mee en adviseren u over passende verbeteringen voor uw logistieke processen. We geven u handvatten zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

fmcg projecten

Pontifix logistiek coördineert uw (fast moving consumer goods) fmcg projecten. Wij verzamelen de operationele en strategische kennis van u en uw medewerkers. Tevens inventariseren wij de ideeën in uw organisatie ten aanzien van het project.  Wij vullen die waar nodig aan met onze eigen inzichten en maken hiervan een logisch en praktisch geheel. Zo ontwikkelt het project zich naar een breed gedragen en gewenst resultaat.

Interim opdrachten

Pontifix logistiek levert personeelskracht. Wij zijn beschikbaar voor interim werkzaamheden in uw dagelijkse logistieke organisatie.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Pontifix logistiek

Contact

Stuur Pontifix logistiek een bericht

Mijnzzp.nl