PBC Group

BedrijfPBC Group
ProfielDeze pagina is 686 keer bekeken.
AdresWiltonstraat 41 F
3905 KW Veenendaal

+31 0 318237392
ContactStuur PBC Group een bericht

PBC Group

Profielpagina

PBC Group

Bedrijfsinformatie

Wereldwijd wordt per jaar 600 miljard uitgegeven aan reclame en sales, in Nederland 4,5 miljard. Per dag worden er ongeveer 5.000 reclameprikkels op ons afgevuurd. Die boodschappen hebben nauwelijks nog een informerende functie… ze zijn er om te overtuigen. Zo niet deze site: informeren doet PBC Group namelijk graag en grondig, verkopen vanzelfsprekend ook. Koppel informeren aan verkopen en je hebt een sales opleiding.

Werkwijze

In onze samenwerking zijn er meerdere mogelijkheden. Met altijd hetzelfde uitgangspunt: de aanpak is helder, het resultaat bepalen wij samen met jou. Dit doen wij met op maat gemaakte salesteams die door PBC Group getraind, opgeleid en gecoacht worden. Dit kan op zowel junior, medior als senior niveau, afhankelijk van de case en het beoogde resultaat.

Omzet verhogen door sales outsourcing

Omdat de tekstschrijver de jongens van PBC Group weleens in hun natuurlijke omgeving wil meemaken, schuift hij in een ruime vergaderruimte bij ze aan. De grootte van een vergadertafel staat vaak in verhouding tot het ego van de eigenaar: tegenover mij zitten twee mannen achter een immense tafel. Gil speelt met een pen en Tjerk vouwt zijn handen nonchalant achter zijn hoofd.

Bezoek onze website voor meer informatie

Beroep(en)

Contact

Stuur PBC Group een bericht

Mijnzzp.nl