Oxonia

BedrijfOxonia
ProfielDeze pagina is 6193 keer bekeken.
AdresPostbus 26
3910AA Rhenen

0318-763909
ContactStuur Oxonia een bericht
Extra informatieAutolease-Voordeel-

Oxonia

Profielpagina

Oxonia

Bedrijfsinformatie

Oxonia bemiddelt bij het afsluiten van autoleasecontracten en beheert leasecontracten voor bedrijven. Als u kiest voor mijn dienstverlening dan kiest u voor persoonlijke betrokkenheid, duidelijke kwaliteit en structurele kostenbesparingen.

Autolease
Oxonia zet voor zakelijke en particuliere relaties personen- en bedrijfsauto's in voor 1 dag tot en met 60 maanden. Mijn klanten profiteren van collectieve inkoopafspraken en hierdoor zeer concurrerende tarieven.
Oxonia heeft shortlease, occassionlease en flexlease mogelijkheden en kan hiermee elke ZZP-er, startende en groeiende ondernemer helpen met een passend leasecontract, duidelijk flexibel en goed.

Contractbeheer
Autoleasing is meer dan een laag leasetarief. Oxonia verzorgt contractbeheer en wagenparkbeheer voor bedrijven en organisaties in Nederland. Goed beheer van de leasecontracten en/of het wagenpark tijdens de gebruik zorgt voor structurele kostenbesparingen voor mijn klanten.
Oxonia is gecertificeerd door de Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschappijen. Voordat ik in 2009 met Oxonia Fleet Solutions ben gestart, heb ik bij verschillende autofinanciering- en autoleasemaatschappijen gewerkt. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam in de autolease branche. Mijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik weet waar mogelijkheden zijn om uw autokosten voor, tijdens, en na afloop van het leasecontract te beheersen en te reduceren.

Offerte
Na persoonlijk contact verzorg ik graag een vrijblijvende offerte voor autoleasing of contractbeheer. 

https://oxonia.nl/

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Oxonia Afbeelding van Oxonia Afbeelding van Oxonia

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Oxonia een bericht

Mijnzzp.nl