Fur Data

BedrijfFur Data
ProfielDeze pagina is 3568 keer bekeken.
AdresOgier van Cralingenpark 48
3065 BB Rotterdam

010-5290017
ContactStuur Fur Data een bericht

Fur Data

Profielpagina

Fur Data

Bedrijfsinformatie

Website bureau voor webdesign ontwerpen van websites en websites oplossingen. Sinds 1994 ontwerpt en realiseert Fur Data websites voor het bedrijfsleven. Met professioneel webdesign is Fur Data een voorloper op de webdesign markt.

Meer dan 21 jaar ervaring in het bouwen van websites

De eerste homepage was in "handgeschreven" HTML en enkele jaren later werd de eerste website met het door onszelf ontwikkelde Content Management Systeem website gerealiseerd. We hebben het allemaal meegemaakt: websites met symbooltjes - waarvan de meest bekende het e-mail symbooltje - , met allerlei buttons, met flash-animaties etcetera. En dan de nieuwere websites, dat lijken steeds meer kopieën van gelikte brochures te worden.

Het World Wide Web was in de beginjaren nog zo beperkt, dat er internet adresboeken werden uitgegeven. Met de introductie van zoekprogramma's werd het steeds belangrijker om met een hoge ranking een betere vindbaarheid te realiseren. Met de inzet van Search Engine Optimalisation (SEO), is ook deze marketingstrategie, een aparte tak van sport geworden.

Met de komst van web 2.0 zou het allemaal interactiever worden en met de gedeelde kennis van bedrijven, organisaties en particulieren - denk aan de toegang van databases en overvloedige informatie - breidde het aantal websites zich razend snel uit. De interactiviteit en de actualiteit is door de social media overgenomen.

Beroep(en)

ZakenPartners

Fur Data heeft één ZakenPartner op mijnzzp.nl.

Foto(s)

Afbeelding van Fur Data Afbeelding van Fur Data Afbeelding van Fur Data

Contact

Stuur Fur Data een bericht

Mijnzzp.nl