Nina Dapper Professional Lifestyle Coach

Bedrijfsinformatie

Nina Dapper is online leefstijl coach, gezondheids- en levenswetenschapper en internationaal high fashion model. Met haar wetenschappelijke kennis en persoonlijke ervaring begeleidt ze (jong volwassen) vrouwen naar een gezonde en gelukkige levensstijl. 

Leefstijl coaching

Wil je ook een gezond leven leiden en je goed voelen over jezelf? Wil je een paar kilo afvallen, minder stress ervaren, beter slapen, je fitter voelen, meer bewegen of hulp bij het indelen van je drukke bestaan? En bij voorkeur zonder een dieet of schema’s te volgen? Ik kan je daarmee helpen. Als leefstijl coach kan ik je coachen naar een gezonde levensstijl voor de lange termijn.

Wie ben ik

Mijn naam is Nina Dapper, ik ben 25 jaar oud en ik ben afgestudeerd als Gezondheid- en Levenswetenschapper en leefstijl coach. Mijn focus als leefstijl coach is specifiek gericht op (jong)volwassen vrouwen en meiden, omdat ik me het beste met hen kan identificeren en hoop een rolmodel te zijn.

Naast het afronden van mijn studies ben ik al zeven jaar werkzaam als Internationaal High Fashion Model. Ik heb geshoot voor tijdschriften als Vogue, Elle, Numéro, Grazia en L’Officiel en werk met merken als Armani, Jean Paul Gaultier, Moncler, Vivienne Westwood, Ralph Lauren en nog veel meer. 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Nina Dapper Professional Lifestyle CoachAfbeelding van Nina Dapper Professional Lifestyle Coach

Contact

Stuur Nina Dapper Professional Lifestyle Coach een bericht

Mijnzzp.nl