Niels Eric - Freelance SEO specialist

BedrijfNiels Eric - Freelance SEO specialist
ProfielDeze pagina is 190 keer bekeken.
AdresAdelboldstraat 29
3553SH UTRECHT

0306226627
ContactStuur Niels Eric - Freelance SEO specialist een bericht

Bedrijfsinformatie

Ik help jouw organisatie met het verhogen van je online vindbaarheid in zoekmachines door middel van SEO-advies, strategie & implementatie.

Het lijkt zo logisch om gevonden te worden in een zoekmachine zoals Google. Maar om écht goed gevonden te worden, daar is wel echt een gedegen strategie en werkwijze voor nodig.

Diensten:

- Zoekmachine optimalisatie
- SEO teksten voor je website
- Website Audit
- Zoekwoordenonderzoek
- Dashboards inrichten

Hoe ga ik te werk in een SEO traject?

Het is belangrijk om van te voren duidelijk te hebben hoe het SEO proces eruit ziet. Een SEO traject heeft namelijk meer tijd nodig om op gang te komen dan bijvoorbeeld bij adverteren in zoekmachines. Lees daarom meer over mijn werkwijze als freelance seo specialist.

Dit komt door de ruim 200 factoren waar Google rekening mee houdt en de verschillende onderdelen die in een SEO traject geoptimaliseerd worden.

Hieronder licht ik mijn werkwijze toe. Ontdek de verschillende fasen uit die ik in een compleet SEO traject doorloop. Uiteraard staat dit niet vast. Welke stappen (meer) aandacht krijgen verschilt per website. De ene website heeft meer baat bij technische SEO en bij een andere website heeft juist de content aandacht nodig.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Niels Eric - Freelance SEO specialist

Contact

Stuur Niels Eric - Freelance SEO specialist een bericht

Mijnzzp.nl