MvD strategisch opleidingsadvies

BedrijfMvD strategisch opleidingsadvies
ProfielDeze pagina is 631 keer bekeken.
AdresH. Leefsmastraat
7556JG Hengelo

06-26661203
ContactStuur MvD strategisch opleidingsadvies een bericht

Bedrijfsinformatie

Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam als zelfstandig opleidingsadviseur. Mijn expertise ligt binnen het (beroeps)onderwijs, HRD, onderwijsmanagement en inclusief ondernemen.

Ik werk samen met de Leermeesters, een collectief dat acteert op het snijvlak van leren en werken en All-inclusion op het gebied van inclusief ondernemen en duurzame inzetbaarheid van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 In het kader van een leven lang ontwikkelen is opleiden en ontwikkelen zowel vanuit werknemers- als vanuit werkgeversperspectief van groot strategisch belang. Het afstemmen van de opleidingsvraag op het opleidingsaanbod en het creeren van een passende leeromgeving lijken vaak het ei van Columbus te zijn.

Op basis van mijn ruime ervaring met opleidingsontwikkeling zowel binnen als buiten het onderwijs kan ik vraag en aanbod goed op elkaar laten aansluiten, een passende leeromgeving ontwikkelen en ondersteunen bij de implementatie hiervan. 

Momenteel ondersteun ik verschillende beroepsopleidingen bij het ontwerp van een hybride leeromgeving.  Ben ik betrokken bij de doorontwikkeling van learning community, een samenwerkingsverband tussen gemeente, zorginstellingen en onderwijs en in het kader van inclusief ondernemen adviseer ik verschillende bedrijven bij het verkrijgen van een PSO-certificering. (prestatieladder sociaal ondernemen)

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van MvD strategisch opleidingsadvies

Contact

Stuur MvD strategisch opleidingsadvies een bericht

Mijnzzp.nl