MultiBel BV

BedrijfMultiBel BV
ProfielDeze pagina is 1000 keer bekeken.
AdresVeemarktkade 8
5222 AE s-Hertogenbosch

0881410300
ContactStuur MultiBel BV een bericht

MultiBel BV

Profielpagina

MultiBel BV

Bedrijfsinformatie

De BHV app van MultiBel wordt gebruikt om snel en betrouwbaar een groep personen te alarmeren. MultiBel biedt veel meer dan alleen een BHV app en alarmeert altijd via meerdere kanalen. Push notificaties op de alarmerings app, bellen naar 10 telefoonnummers per persoon, email, SMS, zelfs pagers kunnen worden gealarmeerd, net zo lang totdat de persoon de oproep bevestigd of afwijst.

MultiBel biedt 2 verschillende BHV app oplossingen: een GRATIS BHV app, MultiBel Standaard, en een betaalde dienst, MultiBel Professional. Wij vertellen u graag wat de verschillen zijn en wat onze alarmerings app bijzonder maakt in de markt.

Met het BHV oproepsysteem van MultiBel bent u in staat een grote groep personen op te roepen. Bij een BHV oproep gebruiken wij altijd meerdere communicatiekanalen: een app, spraakberichten via de telefoon, e-mail, SMS en zelfs pagers kunnen wij bereiken. Door ons BHV oproepsysteem zult u sneller in staat zijn te communiceren met de juiste personen.

MultiBel is een modern alternatief voor een BHV portofoon. U kunt direct een grote groep personen alarmeren en communiceren. MultiBel kan alarmeren via een app, via spraakberichten op maximaal 10 telefoonnummers per persoon, per e-mail en per SMS. MultiBel probeert alle kanalen totdat de persoon bevestigt of afwijst.

MultiBel heeft een BHV pieper app en is een modern alternatief voor de pieper. U bent met één handeling in staat direct een (grote) groep personen te alarmeren. MultiBel kan alarmeren via een app, via spraakberichten op maximaal 10 telefoonnummers per persoon, per e-mail, per SMS. Indien nodig kan MultiBel ook alarmeren via bestaande BHV pieper systemen. MultiBel probeert alle kanalen totdat de persoon bevestigt of afwijst.

Met de BHV alarmering van MultiBel kunt u snel en effectief een grote groep BHV’ers alarmeren. Door de inzet van de BHV alarmering app zijn onze klanten beter en sneller in staat de juiste boodschap aan de juiste mensen over te brengen.

Onze man down app wordt ingezet om een man down alarm te verzenden naar collega’s als er iets gebeurt met alleen werkende collega’s. De Arbo wet bepaalt dat de werkgever ervoor verantwoordelijk is dat voldoende maatregelen en voorzieningen getroffen worden voor de alleen werkenden. MultiBel biedt oplossingen voor alle risicoklassen. Vaak blijkt uit de RI&E dat een interval controle afdoende is. De collega ontvangt periodiek een controle-bericht en als deze niet bevestigd wordt, worden collega’s gealarmeerd. Er ontstaat automatisch een spreek-luisterverbinding en de GPS-locatie van de MAN-DOWN wordt verzonden.

Een NEN 2575-4 gecertificeerde stil alarm – ontruimingsinstallatie om een ontruimingsalarm in gang te zetten, is verplicht als in uw pand mensen aanwezig zijn die niet zelfredzaam zijn. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen, zorginstellingen. MultiBel is de enige cloud oplossing welke op basis van smartphones door het KIWA gecertificeerd wordt als stil alarm ontruimingsalarminstallatie. Dit betekent dat er met MultiBel geen gebruik wordt gemaakt van de pagers/ piepers. Dit houdt in dat de betrouwbaarheid van MultiBel enorm hoog is en door het KIWA gecontroleerd / geaccordeerd is.

Alleen werken mag in bijna alle gevallen, mits de werkgever maar afdoende maatregelen en voorzieningen treft voor de alleen werker om de veiligheid op het werk te vergroten. MultiBel kan dit voor alle risicoklassen invullen. Vaak blijkt uit de RI&E dat een periodieke controle van de alleen werker voldoende is. De alleen werker kan zich bijvoorbeeld elke 2 uur melden en als die melding uitblijft hoeft door onze alleen werken app/ lone worker app géén Particuliere Alarm Centrale ingeschakeld te worden.

Steeds minder organisaties kiezen voor een traditionele pager, waarom is dat? Als pagersystemen wordt uitgebreid gekeken naar alternatieve mogelijkheden waarbij geen noodzaak is om dure en onhandige pagers te kopen. Er zijn tegenwoordig slimmere oplossingen dan semafonie. Deze bevatten grote voordelen zoals meer functies en meer gebruiksgemak. Ook hebben deze vaak lagere kosten in aanschaf en onderhoud en zorgen voor minder gedoe.

Klanten kiezen al ruim 20 jaar voor het BHV oproepsysteem MultiBel vanwege de eenvoud, de betrouwbaarheid en de technische mogelijkheden van het systeem.

Tevens wordt MultiBel voor de BHV oproep vaak gekozen, omdat het geen hardware investeringen vereist. MultiBel draait in veilige datacenters en is dus ook beschikbaar indien uw eigen infrastructuur door een calamiteit niet meer functioneert. Met MultiBel bereikt u de juiste personen, los van de locatie waar die personen zich bevinden.

Beroep(en)

Contact

Stuur MultiBel BV een bericht

Mijnzzp.nl