MatrasCleaner Midden-Nederland

BedrijfMatrasCleaner Midden-Nederland
ProfielDeze pagina is 563 keer bekeken.
AdresVlinderlaan 20
3863 GG Nijkerk

0332340505
ContactStuur MatrasCleaner Midden-Nederland een bericht

Bedrijfsinformatie

MatrasCleaner Midden-Nederland is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen van matrassen voor de particuliere en zakelijke markt. Draagt zorg voor een gezonde, hygiënische en duurzame slaapomgeving.

Hoe ziet het matrasreinigingsproces eruit?

De werkzijze van MatrasCleaner Midden-Nederland is uniek en de snelste en meest hygiënische manier om matrassen diep, grondig en droog te reinigen.

Een gecertificeerd specialist van MatrasCleaner Midden-Nederland komt bij u thuis en controleert de toestand van uw matras(sen). Het matras wordt gedurende 1 tot 2 minuten getest door middel van diepte reiniging en wordt daarna getoetst op allergie veroorzakende huisstofmijt uitwerpselen. Wanneer u akkoord gaat om het matras te laten schoonmaken, wordt het gehele matras grondig en inwendig gereinigd met een speciaal en uniek reinigingssysteem. Na het reinigingsproces wordt de oppervlakte van uw matras behandeld met MatrasClean-Spray die natuurlijke etherische oliën bevat om te voorkomen dat huisstofmijten zich voortplanten.

Deze diepte reiniging van uw matras(sen) door de MatrasCleaner-specialist vindt voor u geheel comfortabel en zonder enige moeite bij u thuis plaats – zonder chemicaliën, snel, grondig en voordelig!

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur MatrasCleaner Midden-Nederland een bericht

Mijnzzp.nl