MassageBaS Body and Soul

BedrijfMassageBaS Body and Soul
ProfielDeze pagina is 1230 keer bekeken.
AdresJulianastraat 1
4451BS Heinkenszand

06-18076638
ContactStuur MassageBaS Body and Soul een bericht

Bedrijfsinformatie

Massage voor iedereen, van Sportmassage (NGS) tot Ayurvedisch en van Intuïtief tot Thaise Yoga massage.

Bij mij kun je terecht voor een brede variatie van typen massages. Omdat ik dit werk al heel lang doe en bij gerenommeerde bedrijven heb gewerkt, vele studies en bijscholing heb gedaan en officieel gecertificeerd ben durf ik met recht te zeggen dat je bij mij in goede handen bent.

Je kunt terecht in diverse professionele en sfeervolle massageruimten die ieder specifiek voor een bepaald probleem, behoefte en type massage zijn ingericht.

Sport- en ontspanningsmassage

Het doel van de sportmassage is het verbeteren van de doorbloeding in de spieren. De spieren kunnen op deze manier weer beter van voedingstoffen en zuurstof worden voorzien, en daardoor ook beter presteren.

Er zijn verschillende vormen van sportmassage zoals een activerende massage die je voor de inspanning doet en een rustgevende ontspanningsmassage. Deze laatste heeft als doel de spieren weer in goede conditie te brengen. Dat is fijn voor sporters maar ook voor mensen die letterlijk ‘beter in hun vel’ willen zitten. Hoe vaker je gemasseerd wordt des te meer merk je van het effect.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van MassageBaS Body and SoulAfbeelding van MassageBaS Body and Soul

Contact

Stuur MassageBaS Body and Soul een bericht

Mijnzzp.nl