Marc Ikink Tuinvormgeving

BedrijfMarc Ikink Tuinvormgeving
ProfielDeze pagina is 4166 keer bekeken.
AdresLuttenbergerweg 30a
7448 RZ Haarle

06-10267513
ContactStuur Marc Ikink Tuinvormgeving een bericht

Bedrijfsinformatie

WELKOM BIJ MARC IKINK TUINVORMGEVING

Marc Ikink Tuinvormgeving is een hoveniersbedrijf en tuinontwerpbureau, opgericht in 2006 in Hengelo en gespecialiseerd in sfeervolle natuurlijke tuinen en moderne tuinarchitectuur. Hier kunt u o.a. terecht voor flagstonemuurtjes en terrassen, bloembakken, gemetselde muurtjes, waterpartijen, houten vlonders en houten tuinmeubelen. Marc Ikink neemt de tijd en aandacht voor iedere klant, biedt de diensten tegen een scherp tarief aan en geeft garantie op al zijn bouwwerken.

MAAK KENNIS MET MARC IKINK

Marc Ikink heeft in 1996 zijn studie aan de Bosbouw en Cultuurtechnische School in Velp afgerond en is werkzaam vanaf z’n 18e jaar in de groene sector en ruim 15 jaar als hovenier. Begonnen bij een boomkwekerij, enkele hoveniersbedrijven en tuincentra’s. Na zijn studie heeft hij een aantal jaren gewerkt als adviseur en tekenaar bij bodemkundige adviesbureaus en als assistent bioloog bij een proefstation voor bloemisterij in Naaldwijk. Sinds 2006 is hij voor zich zelf begonnen om ook z’n creatieve kant te kunnen ontplooien. Zijn diepgaande kennis en natuurlijke interesse in de biologie en geologie komen samen met zijn creativiteit in het vak waar zijn passie ligt. Dit uit zich inmiddels in stijlvolle gerealiseerde tuinen en aparte bouwwerken.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Marc Ikink TuinvormgevingAfbeelding van Marc Ikink TuinvormgevingAfbeelding van Marc Ikink Tuinvormgeving

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Marc Ikink Tuinvormgeving een bericht

Mijnzzp.nl