M.D.K Elektro

BedrijfM.D.K Elektro
ProfielDeze pagina is 7139 keer bekeken.
AdresLoogkruid 18
2224 GN Katwijk

0612211546
ContactStuur M.D.K Elektro een bericht
Extra informatieContactgegevens

M.D.K Elektro

Profielpagina

M.D.K Elektro

Bedrijfsinformatie

Elektricien

Heeft u een storing? Een extra groep in de meterkast nodig? U zoekt dus een elektricien? Wij helpen u graag van uw elektrische probleem af! U hoeft niet verder te zoeken voor een vertrouwde elektricien, want wij zijn al meer dan 22 jaar gespecialiseerd in alles op het gebied van elektrotechniek.

Waarom een elektricien via ons?

Wij begrijpen dat bij een storing de elektricien snel aanwezig moet zijn, want misschien is er wel brandgevaar. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van elektrotechniek en voor onze elektricien is niets te veel. Kwaliteit, vakmanschap en service staan bij ons op de eerste plaats en wij zorgen ervoor dat alle elektrotechnische installaties netjes geregeld worden door onze elektriciens. Zowel particulieren als (horeca)bedrijven kunnen bij ons terecht.

Onze dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere het installeren van verlichting, installeren van complete elektrastructuur en data- en antenne netwerken. Wij zijn innovatief en onze elektriciens denken graag met u mee over uiteraard de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons staat uw belang voorop en onze elektricien lost het goed voor u op.

Stroomstoring 24 uur per dag

7 dagen per week

• Onderhoud/Renovatie/Nieuwbouw

Tel. 0612211546

www.mdkelektro.nl

Tarieven

€ 37,50 p/u m.u.v. het weekend

Onze elektriciens voorzien u graag van een gratis en gedegen advies.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van M.D.K Elektro

Contact

Stuur M.D.K Elektro een bericht

Mijnzzp.nl