LogiVert BV

BedrijfLogiVert BV
ProfielDeze pagina is 2245 keer bekeken.
AdresHart van Brabantlaan
Tilburg

0135082540
ContactStuur LogiVert BV een bericht

LogiVert BV

Profielpagina

LogiVert BV

Bedrijfsinformatie

LogiVert is een bedrijf met meer dan 13 jaar ervaring met softwareontwikkeling, vooral op het gebied van webwinkelsoftware. Het belangrijkste product is LogiVert Mijn Webwinkel. De positieve reacties van ruim 7.500 geregistreerde beginnende en ervaren gebruikers bevestigen dat LogiVert Mijn Webwinkel zeer gebruiksvriendelijk en compleet is: van het maken van de webwinkel tot en met het online verwerken van bestellingen en betalingen. Met optionele uitbreidingen zoals een kassa-, relatiebeheer- en/of een inkoop-/verkoop-/voorraadbeheersysteem groeit LogiVert Mijn Webwinkel mee met het aanbod en klantenbestand van de webwinkel.

LogiVert biedt een totaalpakket aan voor hosting. Hierdoor kunt u alle diensten die u nodig heeft, voor een scherpe prijs, bij ons afnemen.

Onze hostingpakketten zijn speciaal ingericht voor LogiVert webshops! De betrouwbare servers zorgen ervoor dat uw websites 24 uur per dag bereikbaar zijn. Onze pakketten zijn perfect afgestemd op LogiVert gebruikers. Wij weten wat u nodig heeft en bieden daarop de perfecte oplossing, hierdoor heeft u gegarandeerd een passende hosting voor uw webshop.

Met de SSD-schijven is een snelle webshop bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast krijgt u een gratis basis SSL-certificaat. Uw shop is hiermee standaard beveiligd. Wenst u een uitgebreider certificaat dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wij maken dagelijks back-up’s van uw data op onze servers. Doordat we gebruik maken van een externe back-up server kunnen wij voor u 7 dagen terug in de tijd gaan. Dus geen paniek meer als er per ongeluk iets verwijderd is!

Beroep(en)

Contact

Stuur LogiVert BV een bericht

Mijnzzp.nl