Kouwepolder ICT

BedrijfKouwepolder ICT
ProfielDeze pagina is 10042 keer bekeken.
AdresDs. Raamshof 3
4542 AZ Hoek

+31(0)6-4602 4353
ContactStuur Kouwepolder ICT een bericht
Extra informatieCRM | Boekhouding | Blog

CRM

Deze pagina bevat extra informatie van Kouwepolder ICT.

Kouwepolder ICT

Sugar Customer Relationship Management (CRM)

Kouwepolder ICT levert Klant Beheer Systemen, beter bekend onder de Engelse term Customer Relation Management of CRM, zijn onmisbaar voor een organisatie om klanten en daaraan gekoppelde verkoop, service ondersteuning, projectmanagement, taakbeheer, agenda's, rapportage en marketingcampagnes te beheren en te coördineren. SugarCRM omvat al deze functionaliteit en meer.

sugarcrm

Geen licentiekosten.

SugarCRM heeft twee licentiestructuren:de Sugar Community Edition (CE) is beschikbaar zonder licentiekosten, Professional en Enterprise uitvoeringen worden op commerciële basis geleverd.

Elke versie is ontwikkeld met dezelfde broncode waarbij de Sugar Community Edition (CE) ongeveer 85 procent van de functies bezit van Sugar Professional en Sugar Enterprise. Veel functies die in de Community Edition ontbreken worden aangevuld met bijdrage van onafhankelijke ontwikkelaars. Hierdoor is de functionaliteit van de CE praktisch gelijkwaardig met de commerciële uitvoeringen. Met meer dan 19.000 ontwikkelaars en meer dan 6 miljoen downloads is SugarCRM een van de meest actieve Open Source projecten.

SugarCRM is Webbased.

Gebruikers maken gebruik van een webbrowser (Firefox, Safari of IE) om met het systeem te werken. De werkplek van de gebruikers is onafhankelijk van de versie van SugarCRM en kan door elk werkstation worden benaderd (Windows XP, Vista, Windows 7,Mac OS, Linux) en behoeft dus geen aanpassingen of wijzigingen op de werkplek.

SugarCRM is aan te passen voor elke organisatie.

Menu's kunnen eenvoudig worden aangepast waardoor labels en velden eenduidig worden doorgevoerd over meerdere applicaties (Outlook, Thunderbird).

SugarCRM is meertalig.

SugarCRM is in zeer veel talen leverbaar en kan per gebruiker worden ingesteld. Door de Open Source licenties kunnen vertalingen zelf worden toegevoegd of aangepast aan uw omgeving (Nederlands/Vlaams/Fries, formeel/informeel of organisatieafhankelijk).
 
 
Kouwepolder ICT implementeert en beheert de SugarCRM CE omgeving.
Wilt u meer informatie over Kouwepolder ICT of SugarCRM, neem dan contact op
via e-mail: info@kouwepolder.nl Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch : +31(0)6 4602 4353


Read more: http://wiki.kouwepolder.nl/doku.php/kouwepolder:sugarcrm
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike


 

Mijnzzp.nl