Kouwepolder ICT

BedrijfKouwepolder ICT
ProfielDeze pagina is 10025 keer bekeken.
AdresDs. Raamshof 3
4542 AZ Hoek

+31(0)6-4602 4353
ContactStuur Kouwepolder ICT een bericht
Extra informatieCRM | Boekhouding | Blog

Boekhouding

Deze pagina bevat extra informatie van Kouwepolder ICT.

Kouwepolder ICT

Wanneer u voor uw boekhouding behoefte heeft aan meer dan een excel-sheet maar geen kapitalen wilt besteden aan hoge aanschaf- en licentiekosten, is FrontAccounting de oplossing voor uw bedrijf.

FrontAccounting is Open Source

FrontAccounting is een open source boekhoudapplicatie gericht op kleine tot middelgrote bedrijven.
FrontAccounting wordt geleverd zonder aanschaf- en licentiekosten

FrontAccounting is meertalig

FrontAccounting is meertalig en per gebruiker instelbaar. De applicatie ondersteunt meerdere valuta en is uitermate geschikt voor multi-branchbedrijven. Een toegangssysteem om verschillende programma functionaliteiten beschikbaar te stellen op basis van rollen maakt FrontAccounting bij uitstek geschikt als platform voor samenwerking met accountantskantoren. Accountantskantoren kunnen via FrontAccounting meerdere klanten servicen.
 
Toepassing is gericht op de ondersteuning van dagelijkse activiteiten van de onderneming zoals verkoop, voorraadbeheer en inkoop met volledig automatische GB verwerking. Alle minder frequente boekhoudkundige gebeurtenissen kunnen worden geplaatst door het GB Journaal deel.

FrontAccounting is een Webapplicatie

FrontAccounting wordt uitgebracht als webapplicatie toegankelijk door een web browser met een centrale opslag van de gegevens (database geïnstalleerd op een centrale server)
Hierdoor is geen aanpassing op de werkplek vereist en zijn er geen beperkingen voor besturingssystemen (Windows 7, 8, Vista, MacOS, Linux).
 
Kouwepolder ICT implementeert en beheert FrontAccounting.
Wilt u meer informatie over Kouwepolder ICT of FrontAccounting, neem dan contact op
via e-mail: info@kouwepolder.nl Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch : +31(0)6 4602 4353


Read more: http://wiki.kouwepolder.nl/doku.php/kouwepolder:frontaccounting
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

 

Mijnzzp.nl