Kleijkers Pensioenen en Hypotheken

BedrijfKleijkers Pensioenen en Hypotheken
ProfielDeze pagina is 1767 keer bekeken.
AdresCaumerbeeklaan 57
6416EZ Heerlen

06-50294790
ContactStuur Kleijkers Pensioenen en Hypotheken een bericht

Bedrijfsinformatie

Wie zijn wij?

Met meer dan 20 jaar ervaring in pensioenen is Kleijkers Pensioenadvies voor u een ervaren partner, die u van dienst kan zijn met adviezen op het gebied van pensioenen en hypotheken. Onafhankelijk, professioneel en persoonlijk pensioen- en hypotheekadvies is ons credo!

Nederland heeft al vele jaren een gedegen pensioenstelsel. Waar pensioen tot een jaar of tien geleden steeds een zekerheidje was, is dat tegenwoordig zeker niet meer altijd het geval. Het kan dan ook zeker geen kwaad om tijdig oog te hebben voor uw pensioensituatie.

Dus heeft u uitleg nodig over uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) of wilt u advies over (bij)spaarmogelijkheden, neemt u dan contact met ons op. U kunt ook bij ons terecht voor pensioenadvies in geval van echtscheiding, emigratie, geboorte van een kind, huwelijk, samenwonen en overlijden van een dierbare of het achterhalen van uw pensioenrechten (de zogenaamde vergeten pensioenen).

Ook voor een goed hypotheekadvies bent u bij ons aan het goede adres. Wij hanteren lagere tarieven voor starters op de woningmarkt.

Wij hanteren concurrerende tarieven. Wij geven u altijd vooraf een vaste prijsopgave zonder verborgen kosten.

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Kleijkers Pensioenen en Hypotheken

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Kleijkers Pensioenen en Hypotheken een bericht

Mijnzzp.nl