Keuken wrappen

BedrijfKeuken wrappen
ProfielDeze pagina is 205 keer bekeken.
AdresPater Pirestraat 3
5051 WG Goirle

0850605379
ContactStuur Keuken wrappen een bericht

Keuken wrappen

Profielpagina

Keuken wrappen

Bedrijfsinformatie

Wrapfolie is niet alleen trendy, maar ook ecologisch verantwoord. In plaats van nieuwe materialen aan te schaffen voor uw interieur, kunt u deze simpelweg bedekken met folie om zo een geheel nieuwe look te creëren. Dit is niet alleen vriendelijk voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu, omdat u geen nieuwe grondstoffen hoeft aan te schaffen.

Wanneer u effen gekleurde deuren, raamkozijnen of tafels bedekt met wrapfolie, krijgt u een strak en naadloos resultaat. De folie biedt ook bescherming voor het oppervlak eronder. Mocht u besluiten om de folie binnen enkele jaren te verwijderen, dan laat deze geen lijmresten achter. Bovendien gebruiken wij uitsluitend ftalaatvrije folies, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen in uw binnenruimte.

Het is vaak niet nodig om een volledige keukenrenovatie uit te voeren om uw droomkeuken te realiseren. Met keukenfolie kunt u de uitstraling en sfeer van uw keuken op een effectieve manier veranderen door verschillende kleur- en materiaalopties. Hierdoor kunt u een esthetisch verantwoorde en uitgebreide transformatie bereiken. Met onze uitgebreide collectie folies hebben we voor ieder wat wils en zijn we in staat om de exacte look te creëren die u wenst.

Denk goed na voordat u een complete keukenrenovatie overweegt! In veel gevallen hoeft alleen de kleur te worden aangepast. Met onze kwalitatieve folies hoeft u geen dure en tijdrovende renovatie te ondergaan. Door uw bestaande keuken te wrappen, bespaart u niet alleen veel geld, maar vermijdt u ook de overlast die gepaard gaat met een verbouwing. Het vervangen van een volledige keuken kost veel tijd en moeite, van het demonteren van de oude tot het plaatsen van alle nieuwe onderdelen. Als u professionele hulp inschakelt, brengt dat ook extra kosten met zich mee.

Realiseer nu uw droomkeuken met Keuken Wrap Benelux! Ons team van professionals kunnen uw hele keuken wrappen in slechts één dag en geeft u een prachtige nieuwe uitstraling tegen een fractie van de kosten. Maak vandaag nog een afspraak en zeg vaarwel tegen tijdrovende doe-het-zelf projecten!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Keuken wrappenAfbeelding van Keuken wrappenAfbeelding van Keuken wrappen

Contact

Stuur Keuken wrappen een bericht

Mijnzzp.nl