JURAPOL bv

BedrijfJURAPOL bv
ProfielDeze pagina is 5077 keer bekeken.
AdresBaron van Ghentlaan 34
2253 TL Voorschoten

06-54615691
ContactStuur JURAPOL bv een bericht
Extra informatiePraktische-oplossingen-voor-problemen-in-de-werksituatie

JURAPOL bv

Profielpagina

JURAPOL bv

Bedrijfsinformatie

JURAPOL bv is gespecialiseerd in ambtenarenrecht, arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. In de 37 jaar waarin mr G.R.A. Apol in dit werkveld opereert, kan hij bogen op relevante juridische expertise van de rechtspositieregelingen van ambtenaren én op ervaring in het voeren van procedures volgens de Algemene wet bestuursrecht.

Mr G.R.A. Apol is Mediator en Conflictbemiddelaar. Hij is gespecialiseerd in het aanpakken, oplossen en/of hanteerbaar maken van conflicten in arbeidsrelaties. 

Mijn kerncompetentie is: praktisch ingestelde “bruggenbouwer”, verbinder en probleemoplosser. Ik ben een “mensen-mens” en dus daadwerkelijk geïnteresseerd in wat mensen doen, wie zij zijn en wat hen beweegt.

Vanuit mijn langjarige ervaring als mediator / conflictbemiddelaar ben ik in staat om de communi-catie tussen de partijen in het conflict op gang te brengen en om hun belangen en drijfveren in beeld te krijgen om vervolgens op basis daarvan toe te werken naar gezamenlijk gedragen conclusies en oplossingen.

Ik beschik over ruime ervaring als voorzitter van bezwaren-, geschillen- en adviescommissies. In die rollen ben ik bedreven geraakt in het leiden van hoorzittingen en in het creëren van een zinvolle bijeenkomst waarin de bezwaarmaker / klager zich serieus genomen en écht gehoord voelt en waarbij de verwerende partij in de gelegenheid wordt gesteld zijn visie op de kwestie te geven. In mijn opvatting is de voorzitter de facilitator van het proces, in collegiale samenwerking met inhoudelijk deskundige commissieleden. De ervaring leert dat deze aanpak soms leidt tot het vinden van een oplossing voor het geschil, danwel, dat de door de commissie gedane uitspraak door de partijen kan worden begrepen en geaccepteerd.

Inmiddels heb ik 37 jaar ervaring in het oplossen van conflicten.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van JURAPOL bv

Contact

Volgen op Twitter

Stuur JURAPOL bv een bericht

Mijnzzp.nl