J4U Hospitality & Security

BedrijfJ4U Hospitality & Security
ProfielDeze pagina is 1137 keer bekeken.
AdresDe Duyf 3
1398 EH Muiden

06-27874121
ContactStuur J4U Hospitality & Security een bericht

Bedrijfsinformatie

Voor J4U is gastvrijheid een belangrijk onderdeel in de beveiliging. J4U is daarin uw partner en specialist. Door te vragen hoe het met iemand gaat, of je iemand van dienst kan zijn, stel je je oprecht open voor de persoon en ben je in staat om van daaruit te signaleren of er iets aan de hand is. Rondkijken en bewust worden van de omgeving werkt vele malen beter dan blind te vertrouwen op techniek. Wanneer je vanuit deze gedachte naar beveiliging en gastvrijheid kijkt, dan kom je tot de conclusie: Hospitality en Security zijn geen tegenpolen, maar liggen juist in elkaars verlengde.

Voor J4U is het belangrijk om incidenten vóór te zijn. In het bedrijfsleven zijn we vaak onvoldoende alert op onze omgeving en als we het zijn, dan zijn we vaak te laat. We komen pas in actie als we verdacht gedrag zien maar daar gaat nog een fase aan vooraf: die van het signaleren van afwijkend gedrag. Gedrag kan voorspellen wat iemand gaat doen of wat iemand gaat nalaten.

Het is de kunst om dat gedrag te signaleren. Proactief te werk gaan is een van de strategieën die J4U inzet om incidenten te voorkomen. Het is een strategie waarbij je zorgt dat je vroegtijdig signalen van gevaar oppikt en preventie inzet om te voorkomen dat er iets gebeurt. Het idee achter proactief beveiligen, is ‘aan de voorkant’ zo veel mogelijk informatie te vergaren.

Bewezen is dat preventie de meest effectieve manier is om de veiligheid te waarborgen. Dus niet alleen vertrouwen op camera’s en hekken, maar proactief optreden en zorgen dat er niets gebeurt. Je wilt immers niet alleen beveiliging tegen het moment zelf, want dan ben je vaak te laat. Je wilt incidenten voorkomen en voorbereidingen verstoren. J4U is daarin uw betrouwbare specialist en loyale partner.

Beroep(en)

Contact

Stuur J4U Hospitality & Security een bericht

Mijnzzp.nl