House-Dressing

BedrijfHouse-Dressing
ProfielDeze pagina is 2929 keer bekeken.
AdresWestzijde 237S
1506GE Zaandam

0636130330
ContactStuur House-Dressing een bericht
Extra informatieproducten

House-Dressing

Profielpagina

House-Dressing

Bedrijfsinformatie

HOUSE-Dressing.nl is de mooiste online woonwebwinkel met producten gericht op wonen, interieur en lifestyle. De collectie is niet alleen online te bestellen, maar ook op afspraak te bezichtigen zodat u de woonaccessoires en lifestyle in real life kunt bekijken.

De keuzes die wij maken passen bij onze Epic stijl waardoor we altijd vernieuwend, tijdloos en trendy zijn. HOUSE-Dressing.nl kiest haar eigen woonweg en biedt niet alleen bekende, maar ook onbekende unieke woonmerken en kledingmerken. Alle geselecteerde producten zoals vazen, kandelaars, krukjes, poefs, kussens, plaids, vesten, jurkjes, blazers en broeken vallen onder de visie van HOUSE-Dressing.nl. Het zijn mooie, kwalitatief hoogwaardige en goed betaalbare producten om te dragen of voor uw interieur.

De meubels en woonaccessoires maar ook sieraden en kleding zijn persoonlijk met zorg uitgezocht en zijn veelal samen te combineren. HOUSE-Dressing verkoopt o.a. lampen, plaids, kussens, kandelaren en nog veel meer woonaccessoires, kleding en sieraden van woonmerken zoals Zilch, Zusss, Meisie, Helena Hart, Transfer Fashion, Riviera Maison, PTMD, Tine K Home, &Klevering, HOUSE-Dressing, BePureHome, MRSBloom, ML Fabrics, Nordal, Lalay,

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van House-Dressing

Contact

Volgen op Twitter

Stuur House-Dressing een bericht

Mijnzzp.nl