Heijmans ICT Dienstverlening

BedrijfHeijmans ICT Dienstverlening
ProfielDeze pagina is 1606 keer bekeken.
AdresDirk Kluifhoofdstraat 3
3281 SV Numansdorp

0651819643
ContactStuur Heijmans ICT Dienstverlening een bericht

Bedrijfsinformatie

Ik ben een klantgerichte - en pragmatische ICT project manager en consultant. Ik word gedreven door passie voor het verbeteren van processen en resultaten en creëren van business value voor klanten. Meerdere jaren van analyseren, implementeren, optimaliseren en rapporteren over processen hebben een uitstekende ondergrond gevormd voor het verzorgen van de koppeling tussen de juiste strategie, procesinrichting en innovatie met ICT.

Ik heb ruime ervaring met het methodisch vernieuwen en verbeteren van de inzet van bedrijfsmiddelen, personeel, processen en systemen. Ik ben sterk op inhoud, transparante processen en communicatie en weet ik met helikopterview tijdig op risico’s, afhankelijkheden en onvoorziene situaties te anticiperen.

Na 15 jaar ervaring als ICT project manager met implementaties, migraties en separaties, heb ik de laatste jaren tevens ervaring met de onderliggende ICT infrastructuur opgedaan. Ik sla snel bruggen en heb bewezen van toegevoegde waarde voor mijn klanten te zijn. Met het vermogen visie te vertalen naar concrete tastbare verbeteringen creëer ik draagvlak bij derden.

Als adviseur ben ik analytisch en denk ik out of the box maar behoud ik overzicht door een holistisch beeld van een vraagstuk te creëren. Als manager ben ik resultaatgericht, faciliterend en coachend en treed ik op waar nodig om effectiever op doelstellingen aan te sturen. Hierbij staan de wensen en eisen van de klant centraal.

Een aantal begrippen die mijn aanpak kenmerken zijn: slagvaardig, dynamisch, passioneel, toegankelijk, resultaat- en oplossingsgericht, enthousiast, helikopter view, sparringpartner SMART en transparant in: analyseren, structureren, plannen, organiseren en regisseren.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Heijmans ICT Dienstverlening

Contact

Stuur Heijmans ICT Dienstverlening een bericht

Mijnzzp.nl