H-consult

BedrijfH-consult
ProfielDeze pagina is 9608 keer bekeken.
AdresTriasgracht 3
3845 DZ Harderwijk

0653942772
ContactStuur H-consult een bericht
Extra informatieprojectmanagement | hr-advies | verandermanagement

verandermanagement

Deze pagina bevat extra informatie van H-consult.

H-consult

Opzoek zijn naar verbeteringen, dat doen we in ons professionele leven allemaal. In slechte tijden vaak om ons hoofd boven water te houden en in goede tijden om de concurrentie voor te blijven. In deze turbulente tijden van globalisering is stilstaan net zo erg als achteruitgaan. Of er nu veranderd moet worden om demografische,
economische, sociaalmaatschappelijke, technologische, ecologische of politiek-juridische redenen, veranderen is vaak moeilijk en doet soms ook pijn.

Bij veranderingen heeft men een doel. Om dit doel te behalen wordt vaak buiten de organisatie gekeken. Snijden in de kosten, minder op voorraad, reorganiseren, inzetten van ICT-oplossingen en ga zo maar door. Dit is goed en vaak zelfs noodzakelijk maar hierdoor bestaat de kans dat uw organisatie zichzelf kapot bezuinigd. Veranderingen kunnen ook anders.

In goede tijden valt het niet zoveel op. The sky is the limit, en alles is mogelijk. Wat op de werkvloer gebeurd is niet belangrijk zolang de rapporten maar positieve cijfers laten zien. Men ontwikkelt een blinde vlek voor de werkvloer en vaak ook het middenmanagement. De werkvloer is niet sexy genoeg want daar worden immers de
mooie deals niet gesloten. Mede hierdoor blijft er enorm veel onbenut potentieel liggen.

H-consult helpt u het onbenutte potentieel te gebruiken. Samen met de werkvloer en de managers wordt
onderzocht hoe processen verbeterd kunnen worden, welke oplossingen er zijn voor de productie en hoe er bespaard en verbeterd kan worden. Waarom met de werkvloer? Zij moeten het uitvoeren waardoor draagvlak van groot belang is. Dit is ook één van de redenen waarom verandering vanuit de watervalmethode ( van boven in de organisatie naar beneden zonder inbreng) vaak mislukt.

Uit onderzoek en ervaring is duidelijk geworden dat er bij iedere organisatie tussen de 30 en 100 procent
verbetering kan optreden wanneer een verandertraject van onderaf wordt ingezet.

Mijnzzp.nl