H-consult

BedrijfH-consult
ProfielDeze pagina is 9633 keer bekeken.
AdresTriasgracht 3
3845 DZ Harderwijk

0653942772
ContactStuur H-consult een bericht
Extra informatieprojectmanagement | hr-advies | verandermanagement

hr-advies

Deze pagina bevat extra informatie van H-consult.

H-consult

Door de huidige kenniseconomie en de globalisering is het duidelijker dan ooit. Voor een organisatie is goed personeel het belangrijkste kapitaal. Iets waar we zuinig op moeten zijn. H-consult weet als geen ander dat een gedegen personeelsbeleid en een goed ontwikkeld strategisch personeelsmanagementbeleid van vitaal belang is voor uw organisatie. Human resource management zegt het eigenlijk al, het beheren van menselijke productiemiddelen. Maar dat klinkt wel erg kil. Een werknemer is meer dan slecht een middel. Werknemers moeten gecoacht, begeleid, opgeleid en gemanaged worden.

De ZZP-ers van H-consult hebben zich in de jaren weten specialiseren op een paar belangrijke aspecten van HRM. Wat kan H-consult voor uw organisatie betekenen;

Terugdringen ziekteverzuim;
ziekteverzuim is een zware last voor de organisatie. Niet alleen blijft er werk liggen en/of moet u anderen inhuren om het werk te verzetten, het kan ook een negatieve sfeer creëren binnen uw organisatie. Heeft uw organisatie een
bovengemiddeld verzuimpercentage dan garandeert H-consult dat dit percentage naar beneden gebracht kan worden.

Opzetten arbeidsre-integratietrajecten:
H-consult helpt u bij het opzetten van een gedegen re-integratietraject waardoor u voldoet aan de gestelde eisen door de Wet Poortwachter. Tevens helpt u, uw personeel te re-integreren op een gedegen en verantwoorde manier.

Opzetten scholingstrajecten:
Wilt u uw organisatie naar het volgende level brengen, dan is de kans groot dat het verstandig is om uw personeel bij te laten scholen. H-consult kan u helpen met het uitzoeken en uitzetten van een scholings- en trainingsprogramma.

Invoeren of verbeteren functionerings- en beoordelingstrajecten:
Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn belangrijker dan u denkt. Niet alleen krijgt u informatie van de werkvloer en kan u de medewerkers een loopbaantraject aanbieden, het zorgt ook voor een sfeer van openheid en feedback. Tevens voelt men zich gehoord, wat zorgt voor een betere arbeidsverhouding.

Opleiden en trainen van medewerkers en managers:
H-consult verzorgt on- of offside tailormade trainingen. Dit kan op ieder gebied van personeel en organisatie maar ook
daarbuiten. Tevens traint H-consult managers hoe om te gaan met slechtnieuwsgesprekken, beoordelingsgesprekken en lastige situaties. Vraag naar de mogelijkheden.

Tevredenheidsonderzoek:
Wilt u weten hoe de werkvloer over uw organisatie denkt en hoe u de sfeer kan verbeteren. H-consult is gespecialiseerd in tevredenheidsonderzoeken. U krijgt niet alleen de uitkomst van het onderzoek maar indien nodig ook advies om de sfeer te verbeteren of het personeelsbeleid aan te passen.

Mijnzzp.nl