Groeii BV

BedrijfGroeii BV
ProfielDeze pagina is 668 keer bekeken.
AdresVerdilaan 1d
2671VW Naaldwijk

0174620282
ContactStuur Groeii BV een bericht

Groeii BV

Profielpagina

Groeii BV

Bedrijfsinformatie

GROEII BEGELEIDT MENSEN DIE HET MOEILIJK VINDEN OM HUN DAGELIJKS LEVEN TE ORGANISEREN. DAARBIJ RICHTEN WE ONS NADRUKKELIJK OP DE HULPVRAAG VAN DE CLIËNT IN PLAATS VAN OP DE FINANCIËRINGSVORM.

WERKEN VANUIT DE HULPVRAAG

Er is een overeenkomst in hulpvraag bij al onze doelgroepen: iedereen wil binnen de mogelijkheden van zijn of haar beperking een zo normaal mogelijk leven leiden. Daarom zien wij de cliënt en zijn omgeving als de belangrijkste factor van onze begeleiding. We sluiten aan bij wat voor de cliënt belangrijk is, waar hulp bij nodig is en wat de cliënt wil en kan leren.

Samen met de cliënt stellen we doelen die we periodiek evalueren met zowel de cliënt als zijn of haar directe omgeving (ouders, begeleiders) en eventuele andere betrokken instanties. Hiermee monitoren we de voortgang van onze hulp en kunnen die waar nodig nog specifieker maken.

Wij zijn in 2009 gestart vanuit de visie dat zorg echt gericht moet zijn op de hulpvraag van de cliënt. Deze visie geleid tot een integraal hulpaanbod waarin het dagelijks leven van de cliënt centraal staat.

Tijdens de begeleiding hechten we veel waarde aan vertrouwen tussen onze begeleiders en de cliënten. Door het open contact dat hiermee ontstaat kunnen we praktische hulp leveren. Onze begeleiding is flexibel en kan bijvoorbeeld ook in de avonduren geboden worden.

Ons team is samengesteld en opgeleid om hulp te verlenen aan kwetsbare kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen.

Wij bieden:

Ambulante begeleiding

Hulp bij leerproblemen

Jongerencoaching

Hulp bij een onhandelbaar kind

Gezinscoaching

Hulp bij opvoeden

Financiële hulp

Hulp bij eetproblematiek

 

 

Beroep(en)

Contact

Stuur Groeii BV een bericht

Mijnzzp.nl