Goede-zaak

BedrijfGoede-zaak
ProfielDeze pagina is 2714 keer bekeken.
AdresPostbus 1054
2302bb leiden

071-5722670
ContactStuur Goede-zaak een bericht

Goede-zaak

Profielpagina

Goede-zaak

Bedrijfsinformatie

Doelgroep:

De filosofie van de Goede zaak is, dat het starten van een onderneming begint bij een doordacht bedrijfsplan. De Goede Zaak is er om startende ondernemers te helpen bij het opstellen van dit bedrijfsplan. Verder kan de Goede zaak hulp bieden aan gevestigde ondernemers die vragen hebben op het gebied van bijvoorbeeld marketing, bedrijfsverkoop, personeel en administratie.

Hierbij zal maatwerk geleverd worden zodat het desbetreffende vraagstuk opgelost kan worden.

Werkwijze:

Na een uitgebreide telefonische intake wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak worden de wensen en verwachtingen besproken. Na dit gesprek is het aantal uur duidelijk dat de Goede zaak ingezet zal worden en zal er een opdrachtbevestiging gemaakt worden. Hierin zullen de gemaakte afspraken en het aantal uur vermeld worden. De behoefte / vraag van de ondernemer staat centraal. Dit kan betekenen dat de goede zaak  het gehele bedrijfsplan maakt met de input van de ondernemer of fungeert als klankboard.

Verder is het ook mogelijk om de ondernemer te helpen bij kleinere bedrijfsmatige onderdelen zoals het oefenen van verkoopgesprekken of het screenen van de website.

Netwerk:

De Goede zaak heeft een uitgebreid netwerk specialisten op diverse gebieden. Tevens is er jarenlange ervaring op bancair gebied, waardoor op het verkrijgen van een financiering groter wordt.

Uiteraard zal het netwerk zal voor de ondernemer ter beschikking staan.

Tarief:

De kosten zijn afhankelijk van de duur van het traject en de vraag van de ondernemer.

Contact:

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met

Goede Zaak

Rob Videler

071-5722670

06-48014801

info@goede-zaak.nl

www.goede-zaak.nl

Beroep(en)

Contact

Stuur Goede-zaak een bericht

Mijnzzp.nl