Fimar Schuldhulpverlening

BedrijfFimar Schuldhulpverlening
ProfielDeze pagina is 2248 keer bekeken.
AdresNieuwe Markt 65 J
4701 AD Roosendaal

31165820114
ContactStuur Fimar Schuldhulpverlening een bericht

Bedrijfsinformatie

Schuldhulpverlening

Fimar biedt diensten aan op het gebied van schuldhulpverlening, schuldsanering, geldproblemen, budgetbeheer en budgetcoaching. We pakken uw schulden aan en maken inzichtelijk waar uw geld heen gaat.

Steeds meer mensen krijgen te maken met schulden. Het verlies van een baan of bijvoorbeeld een onverwachte hoge kostenpost, kan ervoor zorgen dat er betalingsachterstanden ontstaan: een schuld. Door de schulden of andere oorzaken kun je (tijdelijk) je overzicht kwijt raken. Veel mensen hebben geen goede administratie en/of hebben geen systeem om op een verantwoorde manier om te gaan met de inkomsten en uitgaven.

Welke soorten financiële hulpverlening bieden wij aan?

Fimar biedt verschillende vormen van financiële dienstverlening aan. U kunt ons onder meer inschakelen voor:

Bewindvoering met als grondslag  psychische of geestelijke toestand.  In dit geval kan een instelling of een familielid onderbewindstelling aanvragen van een individu dat niet meer in staat kan worden geacht om op een goede wijze met zijn financiën om te kunnen gaan. Dit bewind wordt voor onbepaalde tijd uitgesproken.

Bewindvoering met als grondslag verkwisting van gelden en/of het hebben van problematische schulden: In dit geval kunt u zelf bewindvoering voor u zelf aanvragen. Doel van dit bewind is om naast het betalen van de vaste lasten ook de schuldenlast aan te pakken, eventueel met hulp van de kredietbank. Dit bewind wordt doorgaans opgeheven als de schuldenproblematiek voorbij is, wat tussen de drie en vijf jaar kan duren, afhankelijk van de hoogte van de schulden en de hoogte van het inkomen.

Budgetbeheer voor aanvang van het bewind: Indien u in afwachting bent tot de opstart van het bewind kunt u alvast budgetbeheer opstarten. In dit geval kunnen we direct voor u aan de slag en hoeven we niet op de beschikking van de rechtbank te wachten, waardoor misschien loonbeslagen of andere dwangmaatregelen kunnen worden voorkomen.

Budgetbeheer na afloop van het bewind:  Indien u na afloop van het bewind toch nog niet geheel in staat bent om uw financiën te kunnen beheren

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Fimar Schuldhulpverlening een bericht

Mijnzzp.nl