DKMF Fight Concepts

BedrijfDKMF Fight Concepts
ProfielDeze pagina is 4754 keer bekeken.
AdresPaukenstraat 93
1312 WK Almere

06-53192418
ContactStuur DKMF Fight Concepts een bericht

DKMF Fight Concepts

Profielpagina

DKMF Fight Concepts

Bedrijfsinformatie

Bedrijven die behoefte hebben aan een vorm van weerbaarheid - te denken valt aan beveiligers, buschauffeurs, ambulance personeel, docenten, portiers, taxi-bedrijven, kortom die bedrijven die in de publieke sector werken en vormen van geweld tegenkomen - kunnen telefonisch (06-53 192 418) dan wel per email (info@fightstuff.nl) contact op te nemen voor advies op maat.U kun ons ook boeken voor thematische seminars en workshops zoals knife- en gun survival, pocket stick etc. Desgewenst geven we de seminars op lokatie.

U kunt veel baat hebben van de trainingen. De verdedigingen zijn proportioneel in situaties die uiteenlopen van verbale agressie, huiselijk geweld tot ongewenste intimiteiten, mishandeling en ongewapende- dan wel gewapende aanvallen en berovingen.

Personal Training

Voor het beste resultaat

Drie vormen Personal Training: Personal HEALTH -, Personal FIGHT - én Personal WEAPONS Training.

PERSONAL HEALTH staat in het teken van jouw gezondheid. Volg onze unieke methoden die tot verbazingwekkende resultaten leiden.

PERSONAL FIGHT: Je wilt een van onze vechtsporten leren maar deelname aan de groepslessen lukt niet. Of je wil een intro als voorbereding op de groepslessen. Privétrainingen helpen je op weg.

PERSONAL WEAPONS: training in de fascinerende wereld van stokken, messen, machetes, kubotans. 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van DKMF Fight ConceptsAfbeelding van DKMF Fight Concepts

Contact

Volgen op Twitter

Stuur DKMF Fight Concepts een bericht

Mijnzzp.nl