Egaliseernl

BedrijfEgaliseernl
ProfielDeze pagina is 553 keer bekeken.
AdresVan Der Kunstraat 5
4251 LN Werkendam

085 - 0491722
ContactStuur Egaliseernl een bericht

Egaliseernl

Profielpagina

Egaliseernl

Bedrijfsinformatie

Egaliseerbedrijf

Voor aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker

Egaliseer.nl is het egaliseerbedrijf voor grote en middelgrote opdrachten (vanaf 50 m2). Denk aan het egaliseren van vloeren van onder meer grote kantoren, scholen, zorginstellingen en winkelketens. Dit doen we in opdracht voor o.a. aannemers, interieurbouwers, vloerenlegbedrijven of rechtstreeks voor de eindgebruiker.

Wat ons onderscheidt?

Onze snelheid van werken. Met behulp van onze egalinepomp egaliseren we tot maar liefst 2.500 m2 vloeroppervlakte per dag. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit. Dat wil zeggen: een mooi vlakke vloer die geschikt is voor de juiste vloerbedekking.

Egaliseren (50 tot 2500 m2 per dag)

Wij egaliseren vloeren vanaf 50 m2. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn we dé specialist in het egaliseren van grote vloeroppervlakken. Dit doen we met behulp van onze egaliseerpomp óf – bij kleinere oppervlakken – handmatig. Daarmee egaliseren we grote oppervlakken tot circa 2500 m2 per dag. We egaliseren praktisch elk type ondervloer. Afhankelijk van de ondervloer kiezen we voor een specifieke egalisatie. We egaliseren in diktes van 2mm tot 50mm en krijgen dus ook heel ongelijke vloeren goed vlak.

Beroep(en)

Contact

Stuur Egaliseernl een bericht

Mijnzzp.nl