Eduvison

BedrijfEduvison
ProfielDeze pagina is 255 keer bekeken.
AdresLoolaan 554
7315 AG Apeldoorn
ContactStuur Eduvison een bericht

Eduvison

Profielpagina

Eduvison

Bedrijfsinformatie

Eduvision is gespecialiseerd in opleidingen & trainingen op het gebied van IT, Tech en Business in de breedste zin van het woord. In de praktijk betekent dit dat je, of je nu bij een groot of een klein bedrijf werkt, voor vrijwel elke opleidingsbehoefte op dit gebied een passende oplossing van ons mag verwachten.

OVER EDUVISION

EDUVISION: ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Bij Eduvision bieden we opleidingen op het gebied van IT, Tech en Business in de breedste zin van het woord. IT, Tech en Business zijn in de praktijk vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden; daarom bieden we onze opleidingen en trainingen niet alleen aan op deze drie afgebakende gebieden, maar ook op de snijvlakken daarvan. Ons doel is om je altijd een training, cursus of opleiding te bieden die precies aansluit bij jouw specifieke wensen, behoefte of praktijksituatie. Voor jou alleen, voor je team of voor je hele bedrijf. Dus welke opleidingsbehoefte je ook hebt, bij ons mag je altijd rekenen op een passende oplossing.

ONZE VISIE

‘IT’ en ‘tech’ spelen een steeds belangrijker rol in ons dagelijks leven, en de ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in rap tempo op. ‘Kennis’ is een voorwaarde om gelijke tred te houden met al deze ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Als bedrijf wil je ook in de toekomst kunnen concurreren in een constant veranderende markt; het is dus essentieel om je kennis up-to-date te houden. Dat laatste geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Daarom zoeken wij, mede voor het verzorgen van onze trainingen, in toenemende mate de samenwerking op met bedrijven met vaak zeer specialistische kennis. Hierdoor blijft niet alleen onze kennis actueel, maar kunnen we jou als klant ook inzicht geven in de laatste trends en ontwikkelingen.

ONZE VAKEXPERTS

Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door vakexperts die zelf actief zijn binnen bedrijfsleven en overheid. Zij brengen niet alleen de meest actuele kennis mee, maar ook waardevolle praktijkervaring. Dit stelt hen in staat om een concrete vertaalslag te maken van ‘theorie’ naar ‘praktijk’ en om effectief aan te sluiten bij jouw dagelijkse werksituatie. Omgekeerd betekent het dat je antwoord mag verwachten op al je vragen, voortkomend uit die dagelijkse praktijk. Welbeschouwd mag je onze vakdocent tijdens de training beschouwen als je persoonlijke adviseur.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Eduvison

Contact

Stuur Eduvison een bericht

Mijnzzp.nl