deslotenwacht.nl

Bedrijfdeslotenwacht.nl
ProfielDeze pagina is 884 keer bekeken.
AdresFalster
1506 BN Zaandam

020-3635777
ContactStuur deslotenwacht.nl een bericht
Extra informatieinfo

deslotenwacht.nl

Profielpagina

deslotenwacht.nl

Bedrijfsinformatie

Bent u met spoed zoekende naar een slotenmaker? Met de spoedservice van De Slotenwacht bent u ervan verzekerd, dat u binnen afzienbare tijd weer in uw woning komt!

Het overkomt vrijwel iedereen wel eens een keer. U wilt uw woning binnen gaan, maar dat gaat toch wat minder eenvoudig dan u had gehoopt. U bent de sleutel kwijt en verder is er niemand thuis die voor u open kan doen. Vaak regent het op dat moment ook nog, want een ongeluk komt nooit alleen.

U kunt verschillende dingen doen als u voor een dichte deur staat:

of u gaat als een razende op zoek naar de verloren sleutel, of u wacht tot er iemand thuis komt die de deur kan openen (deze mogelijkheid bestaat natuurlijk niet als u op uzelf woont) of u tikt een ruitje in. Al deze opties zijn niet ideaal.

De kans dat u een verloren sleutel vindt is klein, de kans dat er een medebewoner in de buurt is, is ook al niet zo groot en een raampje intikken zorgt voor schade, rommel, en met een beetje pech zelfs voor verwondingen. Gelukkig is er een razendsnelle en een professionele oplossing voor dit probleem 24 uur per dag 7 dagen in de week namelijk De Slotenwacht.

DeSlotenwacht.nl is officieel gecertificeerd lid van het Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde (NSSG)

Beroep(en)

Contact

Stuur deslotenwacht.nl een bericht

Mijnzzp.nl