De Webmakelaar

BedrijfDe Webmakelaar
ProfielDeze pagina is 927 keer bekeken.
AdresFuut, 9
1834XS Sint Pancras

0650202463
ContactStuur De Webmakelaar een bericht
Extra informatieaanbod

De Webmakelaar

Profielpagina

De Webmakelaar

Bedrijfsinformatie

De webmakelaar helpt u bij het kopen of verkopen van een website, webshop of applicatie. Want waarom zou u een nieuwe website laten maken als u er ook een kunt overnemen. Dat geldt natuurlijk ook voor een webshop overname of een applicatie. 

Daarnaast help ik u om beter gevonden te worden in Google met mijn SEO Succes programma, Google Ads of Google Displays. Tenslotte zoek ik voor u de juiste webbouwer of social media specialist. Van de verkoop van website of shop, van SEO succes tot het vinden van de het juiste webbureau. Ik wil u ontzorgen, uw aanspreekpunt, bemiddelaar en adviseur zijn. Dan kunt u doen waar u goed in bent!

Mijn naam is Job van Halst. Begonnen in 1999 als eigenaar van Qball heb ik honderden ondernemers geadviseerd. Niet alleen bij de ontwikkeling van hun website of webshop maar ook bij het bewaken van hun doel, doelgroep en online propositie. Juist door me te verdiepen in de opdrachtgever heb ik bijgedragen aan het online succes. Die kennis en ervaring wil ik nu gebruiken als Webmakelaar.

Beroep(en)

Contact

Stuur De Webmakelaar een bericht

Mijnzzp.nl