De Nationale Franchise Gids

BedrijfDe Nationale Franchise Gids
ProfielDeze pagina is 619 keer bekeken.
AdresLoolaan 12a
7315 AA Apeldoorn
ContactStuur De Nationale Franchise Gids een bericht

Bedrijfsinformatie

Franchise is een samenwerking tussen franchisenemer (de ondernemer) en franchisegever op basis van een formule of concept. Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer en profiteer je toch van de voordelen van een grote franchiseformule. Via ons kun je volkomen vrijblijvend franchise informatie aanvragen bij alle ruim 1.000 franchiseformules in Nederland. 

Nieuw in franchise? Lees dan onze franchise-wiki goed door. Hierop vindt je alle informatie over franchise en het ondernemerschap. Lees o.a. over het verschil tussen soft en hard franchise, franchise contracten, franchise handboeken en andere onderwerpen. Voor vragen over specifieke formules, kan je het beste een aanvraag indienen bij de desbetreffende formule, dit is volkomen vrijblijvend en ze helpen je graag verder.

Werkwijze

Missie van De Nationale Franchise Gids is om kandidaat ondernemers in contact te brengen met franchisegevers en vice versa. Onze strategie is dat de kandidaat ondernemer optimaal moet worden geholpen.

Belangrijk is dat wij objectief en transparant werken. Dat is ook de aanleiding geweest voor de oprichting van De Nationale Franchise Gids. Alle franchiseformules van Nederland zijn vermeld op het platform. De kandidaat kan bij iedere formule informatie aanvragen, tenzij de formule ons heeft laten weten niet op zoek te zijn naar ondernemers. Van franchisegevers ontvangen wij een vast tarief, ongeacht het resultaat.

Voordelen voor de kandidaat hiervan zijn:

De kandidaat ondernemer is géén vergoeding aan ons verschuldigd.
De kandidaat voorzien wij zo uitgebreid mogelijk van alle informatie.
De kandidaat is ervan verzekerd dat wij geen ‘dubbele agenda’ hebben.

Ruim 3.000 ondernemers gingen je voor en werden via ons franchisenemer.

Beroep(en)

Contact

Stuur De Nationale Franchise Gids een bericht

Mijnzzp.nl