De Haan Media

BedrijfDe Haan Media
ProfielDeze pagina is 589 keer bekeken.
AdresStephensonstraat 10
7903 AV Hoogeveen

0528 851 516
ContactStuur De Haan Media een bericht

De Haan Media

Profielpagina

De Haan Media

Bedrijfsinformatie

De Haan Media is een online marketing bureau gevestigd in Hoogeveen. Wij bedienen klanten door het hele land door hen te helpen met hun online succes. Wij noemen onszelf dan ook wel een partner in online succes voor onze klanten. Ons team bestaat uit developers, copywriters, SEO-specialisten en designers. Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren doeltreffende websites zodat de conversie van de websites stijgt. Dit doen wij door gebruik te maken van verschillende SEO en SEA technieken. Daarnaast hebben wij een adviserende rol op het gebied van jouw online marketing. Wij houden jou op de hoogte en nemen je echt mee in het proces. Ben je benieuwd wat wij voor jouw online marketing kunnen betekenen? Of ben je juist op zoek naar offline marketingtools, zoals flyers, banners en visitekaartjes? Neem dan gerust contact met ons op. 

Hoe wij je kunnen helpen om online succesvol te worden

Wil jij met je bedrijf meer omzet, bestellingen of offerte aanvragen? Denk je dat je nog niet alles uit je website of webshop haalt of gaat de concurrentie je online voorbij?

Wij zijn De Haan Media, een online marketingbureau dat jou verder helpt naar meer online succes. Samen met jou en ons gedreven team van specialisten zetten we voor jou uitdaging om in een op maat gemaakte online marketing strategie.

Wij helpen je met:
Het opzetten van de juiste online marketing strategie
Het bouwen van een doeltreffende, goed converterende en SEO-vriendelijke website of webshop
Het schrijven van overtuigende webteksten
Een betere online vindbaarheid
Meer bestellingen op je webshop
Meer offerte aanvragen

Beroep(en)

Contact

Stuur De Haan Media een bericht

Mijnzzp.nl