Contactcenter4ALL

BedrijfContactcenter4ALL
ProfielDeze pagina is 620 keer bekeken.
AdresLange Dreef 15
4131NJ Vianen

+31882680700
ContactStuur Contactcenter4ALL een bericht

Contactcenter4ALL

Profielpagina

Contactcenter4ALL

Bedrijfsinformatie

Klantcontactoplossingen voor Microsoft platformen

Met CC4ALL is je contact center waar u dat wilt!

Het opnemen van de telefoon van is tegenwoordig niet meer genoeg. U moet op elk moment van de dag kunnen reageren op uw klanten, via het kanaal van hun keuze. Met CC4ALL op Microsoft Teams, Microsoft Dynamics of Microsoft Skype for Business bent klaar voor de toekomst.

Geef uw Contact Center wat ruimte! Het enige wat u hiervoor nodig hebt is WiFi en Microsoft Office 365 en uw contactcentermedewerkers kunnen werken waar ze maar willen. Geen grenzen, gebruik uw browser als telefoon. Sluit gewoon de headset aan en ga aan de slag! Uw klanten kunnen met uw bedrijf in contact komen hoe zij dat willen, en uw systeem herkent die klant en stuurt ze door naar de beste beschikbare agent.

We streven ernaar de wereld van de contactcenteroplossingen te veranderen. Design en gebruikerservaring zijn sinds het begin een kernonderdeel van het bedrijf.

De verwachtingen van klanten veranderen voortdurend. Ze verwachten bereikbaarheid en eenvoud. Sterke klantbinding, een gepersonaliseerde ervaring, gemakkelijke bereikbaarheid, veiligheid, ongeacht het kanaal van keuze kunnen deze ‘always-on’ verwachtingen waarmaken.

Zie voor meer informatie onze website

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Contactcenter4ALL

Contact

Stuur Contactcenter4ALL een bericht

Mijnzzp.nl