ConFront Coaching en Training

BedrijfConFront Coaching en Training
ProfielDeze pagina is 3807 keer bekeken.
AdresZuidvliet 292 A
8921 ET Leeuwarden

058-266 33 49
ContactStuur ConFront Coaching en Training een bericht

Bedrijfsinformatie

Wij helpen mensen die vastlopen in werk, relaties of gezondheid om vanaf de achterbank van de bus weer op te staan, naar voren te komen en achter het stuur te gaan zitten, zodat ze zelf bepalen waar de reis heen gaat.

We doen dat door middel van coaching, training en loopbaanbegeleiding aan bedrijven en particulieren in de provincie Friesland. We werken binnen de driehoek van werk, zorgtaken en persoonlijkheid aan bewustwording, keuze en eigen verantwoordelijkheid. Kortweg: Wij maken van slachtoffers daders.

Loop je rond met vragen ten aanzien van je werk of je leven? Weet je vooral wat je niet wilt, maar niet wat je wel wilt? Heb je misschien een andere rol in je werk gekregen? Er zijn vele aanleidingen om in een coachtraject te stappen. Coaching bied je een steun of waar nodig een duw in de rug in de richting van jouw verlangen. Heb je bepaalde doelen of verlangens die je wilt realiseren? Coaching is geschikt voor iedereen, dus ook voor jou! Misschien vind je de stap naar een psycholoog te groot, maar wil je wel professionele hulp. Laat je coachen als je vastloopt in je leven. Coaching kan op vele terreinen worden ingezet.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur ConFront Coaching en Training een bericht

Mijnzzp.nl