Bloeise

BedrijfBloeise
ProfielDeze pagina is 1309 keer bekeken.
AdresPasteurstraat 95
1782 JB DEN HELDER

0610665629
ContactStuur Bloeise een bericht

Bloeise

Profielpagina

Bloeise

Bedrijfsinformatie

Bloeise doet online marketing en sociale media. Daarvoor biedt Bloeise kennis, middelen en content.

Visie

We leven in een tijd van transformatie. Alles wat online kan gaan, gaat online. Producten worden digitale diensten. Diensten worden belevenissen en belevenissen brengen een totale transformatie. Dit merk je niet alleen in je koopgedrag als consument, maar ook als bedrijf. Iedere branche gaat in een zekere vorm online. De globale concurrentie groeit enorm daardoor, en slimme startups brengen totale disruptie in steeds meer bedrijfstakken. Het biedt ook kansen: om je producten beter op de klant af te stemmen, breed toegankelijk te maken via het internet, je promotie om te zetten naar advies en een continue meerwaarde te bieden aan je klanten in de vorm van beleving.

Missie

Bloeise ondersteunt bedrijven in hun online groei. Wij helpen met het ontwikkelen van een online visie en het inspelen op de nieuwe kansen. Daarvoor biedt Bloeise kennis, middelen en content. Ad hoc en maandelijks.

Kennis delen

Online marketing is geen moeilijke stof. Maar het grote geheel zien als speelveld voor bedrijven, daar is kennis voor nodig. Daarvoor is ook bijblijven op ontwikkelingen nodig, leren door te doen, het bijwonen van events en het spreken van specialisten: zaadjes van kennis. Bloeise helpt bedrijven met het opbouwen van de nodige kennis.

Lees hier over:

Pinterest Marketing: zo werkt het

Google Ads in een cookieloze toekomst

Eigen zaak beginnen? Let op deze valkuilen

- Ondernemen kennisbank

Wanneer je opdrachtgever opeens werkgever wordt: de impact van een plotselinge aanstelling voor ZZPers

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Bloeise

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Bloeise een bericht

Mijnzzp.nl