Auto Import Vaals

BedrijfAuto Import Vaals
ProfielDeze pagina is 602 keer bekeken.
AdresAan de Ververij 54
6291 KB Vaals

0623518357
ContactStuur Auto Import Vaals een bericht

Auto Import Vaals

Profielpagina

Auto Import Vaals

Bedrijfsinformatie

Wij importeren auto's vanuit Duitsland, België en allerlei andere landen naar Nederland. Wij bieden verschillende importpakketten aan.

Wie zijn wij?

Welkom op de website van Auto Import Vaals. Graag wil ik mijzelf kort voorstellen om u vervolgens nader te verklaren wat de visie achter dit bedrijf is.

Mijn naam is Robin Rückerl. Sinds enkele jaren ben ik enthousiast autohandelaar en monteur. Van kleins af aan heb ik een voorliefde voor auto’s. Om deze reden heb ik enkele jaren geleden de MBO-opleiding Motorvoertuigentechniek niveau 1 tot en met 4 succesvol afgerond. Verder heb ik mijzelf, de laatste 18 jaar van mijn leven, ook in mijn vrije tijd intensief met auto’s bezig gehouden.

Hoe gaat een auto importeren in zijn werk?

Wij zetten het op een rijtje. Via het stappenplan auto importeren naar Nederland, willen wij u graag duidelijk informeren en laten zien wat wij voor u kunnen betekenen…

Stappenplan auto importeren naar Nederland:

U maakt online een keuringsafspraak via de website van de RDW, www.rdw.nl. Als u de afspraak heeft gemaakt kunt u een eendagskentekenbewijs aanvragen voor de dag van de importkeuring. Dit kenteken moet u verzekeren.

Als het voertuig door de RDW gecontroleerd is, moet u de BPM aangifte uitrekenen en verzenden. Als particulier kunt u dit via de afschrijving met forfaitaire tabel digitaal verzenden. Voor de andere berekenmethodes  print u het formulier uit en stuurt u het op via de post.

De belastingdienst beoordeelt uw BPM aangifte en stuurt u via email de betalingsgegevens op.

Als u de BPM betaald heeft, ontvangt u enkele werkdagen later de kentekencard en tenaamstellingscode in uw brievenbus.

Tot slot gaat u bij een erkende kentekenplaatfabrikant  bij u in de buurt  langs om de nummerplaten te laten maken.

Voor meer informatie bezoek onze website.

Beroep(en)

Contact

Stuur Auto Import Vaals een bericht

Mijnzzp.nl