ArkelStad notarissen

BedrijfArkelStad notarissen
ProfielDeze pagina is 623 keer bekeken.
AdresKleine Landtong 17
4201 HL Gorinchem

0183216600
ContactStuur ArkelStad notarissen een bericht

ArkelStad notarissen

Bedrijfsinformatie

Wat doet een notaris?

Wanneer je een nieuw huis koopt heb je een goede notaris nodig. Deze persoon zal het papierwerk in orde brengen en ervoor zorgen dat het huis op jouw naam komt te staan in het kadaster. Het is belangrijk dat de overdracht rechtsgeldig plaats vindt en daarom is het wettelijk verplicht om de notaris de leveringsakte te laten ondertekenen. Er zijn meer belagrijke zaken waar de notaris altijd bij betrokken dient te worden. Zoals een (levens)testament, huwelijkse voorwaarden, oprichten van een BV.  

Het zijn allemaal zaken waarbij ArkelStad notarissen u bijzonder goed kan helpen. De ondersteuning beperkt zich niet enkel tot het papierwerk. Als juridische en fiscaal specialist kan de notaris u ook voorzien van uitleg over de mogelijkheden die u heeft en de fiscale advisering op zich nemen. Ook checkt de notaris of er bijvoorbeeld geen verhoogde kans is op verontreiniging van uw aan te kopen perceel. De notaris heeft dus heel nuttige taken.

Wat is ArkelStad notarissen voor een notariskantoor?

Gelegen in Centraal Nederland komen onze clienten vooral uit de regio Gorinchem, Den Bosch, Utrecht, Rotterdam en Breda. We hebben twee vestigingen, in Gorinchem en Arkel en een team van 25 notariele medewerkers. We hebben een brede praktijk in ondernemingsrecht, erfrecht, familierecht en onroerend goed en hebben genoeg kennis in huis om specialistische opdrachten aan te kunnen. Denk hierbij aan complexe nalatenschappen of bijzonder onroerendgoed. 

Wat kan ArkelStad notarissen voor u betekenen?

Het is voor iedereen goed om eens per 5 tot 10 jaar langs de notaris te gaan. De wereld om je heen verandert namelijk continu. Startend ondernemerschap van je partner of overlijden van een echtgenoot zijn hier voorbeelden van. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor een orienterend gesprek. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend.    

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van ArkelStad notarissenAfbeelding van ArkelStad notarissen

Contact

Stuur ArkelStad notarissen een bericht

Mijnzzp.nl