Anastasia Financile Dienstverlening

BedrijfAnastasia Financile Dienstverlening
ProfielDeze pagina is 749 keer bekeken.
AdresFruitweidestraat 18
8043 XE Zwolle

0388501169
ContactStuur Anastasia Financile Dienstverlening een bericht

Bedrijfsinformatie

Anastasia Financiële Dienstverlening staat voor samenwerking op administratief gebied door begeleiding en inzicht te geven op de financiële deel van uw onderneming.

Samenwerking: op basis op waar u als klant administratieve begeleiding of ondersteuning wenst. Maatwerk op administratieve gebied.

Begeleiding: bij het zelf voeren van uw administratie als het uw wens is om een deel van uw administratie zelf te doen. Waar let u op bij het verwerken van de administratie. Een positieve banksaldo met administratieve onderbouwing van het waarom.

Inzicht: jaarcijfers opstellen met oog dat u als ondernemer ook informatie uithaalt naast het voldoen aan de wettelijk verplichtingen die er zijn.

Anastasia persoonlijke cijfers door begeleiding en inzicht

Diensten

Administratieve samenwerking

Inzicht jaarcijfers en fiscaal

Overige

Administratieve samenwerking

Vele mogelijkheden zijn er om uw boekhouding zelf bij te houden. Wat wilt uzelf als klant doen en waar neemt Anastasia de rest van de werkzaamheden van uw over.  Wilt u begeleiding om zelf uw administratie te doen, dan bent u op het goede adres.

Verwerking administratie

Voor volledig verwerken van uw administratie werk ik met Snelstart online. Als klant kunt via  Snelstart app foto maken uw bonnen of de PDF facturen in de boekhoudprogramma inlezen en ik neem de verwerking over. Daarnaast kunt u met het programma facturen versturen  en offerte maken. Voordeel van deze samenwerking is dat u tussentijds zelf inzicht heeft in de financiële administratie kant van uw onderneming.

Jaarcijfers: een moment om naar het verleden te kijken en ervan te leren met open blik naar de toekomst. Uw jaarcijfers worden opgemaakt om te voldoen aan wettelijk verplichting en  ook een blik dat u als ondernemer uit uw onderneming de financiële voldoening hebt gehaald. Zijn uw ondernemingsdoelen behaald. Daarnaast verzorg ik de inkomstenbelasting.

Wat vaststaat is dat ik er ben om u  de juiste ondersteuning te bieden.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Anastasia Financile Dienstverlening

Contact

Stuur Anastasia Financile Dienstverlening een bericht

Mijnzzp.nl