A kwaliteit schildersbedrijf Edens in Apeldoorn

BedrijfA kwaliteit schildersbedrijf Edens in Apeldoorn
ProfielDeze pagina is 4416 keer bekeken.
AdresHofveld 90
7333 BL Apeldoorn

0651169706
ContactStuur A kwaliteit schildersbedrijf Edens in Apeldoorn een bericht

Bedrijfsinformatie

De winterschilder en uw voordeel.

De winterschilder is al bekend sinds 1949. Het begrip winterschilder is in het leven geroepen om de werkloosheid in de schildersbranche gedurende de wintermaanden te verminderen. Opdrachtgevers worden gestimuleerd om binnenschilderwerk te bewaren voor de koude dagen.

De schildersbedrijven betaalden een premie om zo in de winter gebruik te kunnen maken van de winterschilderpremie die de opdrachtgever dan ontving.

De winterschilderpremie verdwijnt, maar de korting blijft bestaan.

De laatste jaren is er een enorme ontwikkeling geweest in schildersmaterialen. De verf is bijvoorbeeld niet meer zoals die vroeger was, waardoor de schilder tegenwoordig met een beetje afscherming het hele jaar door ook buiten zou kunnen werken.

De oude collectieve premieregeling - de “premie per man per dag” die vroeger werd gebruikt - is daarom vervallen. Daarmee is de extra stimulans voor opdrachtgevers om in de winter hun binnenschilderwerk te laten doen afgenomen.

Voor u als opdrachtgever kan het verdwijnen van de premieregeling zowel voordelig als nadelig uitwerken. Een voordeel is dat u selectief kunt gaan kijken welk schildersbedrijf een goede regeling voor het vervallen van de winterschilderpremie heeft getroffen.

Een nadeel is dat niet elk schildersbedrijf in uw regio de winterpremie hoeft toe te passen.

Tegenwoordig is er aan de oude benaming “winterschilder” het volgende toegevoegd. “Vier seizoenen onderhoud”. Dit houdt in dat er zowel voor binnen- als voor buitenwerk een korting gegeven kan worden binnen de winterschilderperiode. Hiervoor wordt wel een landelijke campagne gehouden, maar het is aan u als opdrachtgever om naar de winterkorting te vragen.

Btw betaling.

Bezit u een woning die ouder is dan 15 jaar dan betaalt u het lage Btw tarief van 6% i.p.v. het gebruikelijke tarief van 19%. Dit, opgeteld bij onze winterkorting, kan u veel geld besparen vooral als u uw binnenwerk door ons bedrijf laat uitvoeren.

Looptijd winterschilder.

De officiële “Vier seizoenen onderhoud winterschilder” periode loopt van 21 november tot 21 maart.

Wat doet schildersbedrijf Edens met de winterkorting?

Schildersbedrijf Edens geeft niet alleen korting, maar levert bovendien kwaliteit. Daarmee gaan wij een stapje verder!

 Kwaliteit

Waarschijnlijk bent u op de hoogte van het feit dat schildersbedrijven tegenwoordig alleen nog maar met acryl- (d.w.z. watergedragen) verf mogen werken. Hoewel de kwaliteit van deze verf op dit moment sterk is verbeterd, doet het eindresultaat nog steeds onder voor dat van synthetische verf (d.w.z. verf op terpentine basis). Om toch een goed eindresultaat te verkrijgen is het van belang om meerdere malen te gronden. Minstens 2 à 3 keer gronden en 1 keer aflakken. Ergo veel werk en daarmee duur, zeker als men bedenkt dat het om binnenwerk gaat.

Schildersbedrijf Edens denkt met u mee en heeft een eigen systeem ontwikkeld om het aantal  arbeidsgangen te verminderen. Met minder dan 2 keer gronden en 1 keer aflakken kunnen wij hetzelfde eindresultaat bereiken als u voorheen met synthetische verf gewend was en tegen lagere kosten!

Naast uitstekende kwaliteit biedt schildersbedrijf Edens u een winterkorting over een langere termijn aan. De termijn loopt bij ons van begin oktober tot en met eind maart!  

Voor buitenwerk dat u in deze periode bestelt en dat in de loop van het nieuwe jaar wordt uitgevoerd, krijgt u een korting gerelateerd aan de offerteprijs. Deze kan oplopen tot een paar honderd euro.

Al het binnenwerk dat u in deze periode bestelt, wordt beloond met een extra korting.

Bestelt u het binnenwerk vóór deze periode dan wordt het werk in overleg met u tijdig ingepland en ontvangt u naast die extra korting ook nog een bij ons gebruikelijke attentie tijdens de kerstdagen. Deze attentie wordt door onze klanten altijd erg op prijs gesteld. De grootte van de order is hiervoor niet bepalend.

Alles bij elkaar redenen genoeg om een offerte bij ons aan te vragen. Bel ons voor een winterklus.

Wij denken met u mee en zijn ook in de wintermaanden graag tot uw dienst. Laat ons niet in de kou staan.

met vriendelijk groet,

schildersbedrijf Edens in Apeldoorn

Beroep(en)

Contact

Stuur A kwaliteit schildersbedrijf Edens in Apeldoorn een bericht

Mijnzzp.nl