123carcam.nl

Bedrijf123carcam.nl
ProfielDeze pagina is 6691 keer bekeken.
AdresDe Steiger 74-A
1351AE Almere

+31 36-8418989
ContactStuur 123carcam.nl een bericht
Extra informatieAanbiedingen | film

123carcam.nl

Profielpagina

123carcam.nl

Bedrijfsinformatie

Gaan we een dashcam kopen dan moet u natuurlijk bij de specialist zijn.

Dan weet u dat u altijd goed geholpen wordt en waar krijgt voor u geld.

Wij van 123carcam zijn de grootste importeur van de best verkochte dashcam's in Europa en weten als geen ander wat service is. Zo kunt u bij ons altijd even aan kloppen voor advies voor u een dashcam gaat kopen. Ook is het bij ons mogelijk om gezellig even langs te komen en te praten over verschillende soorten dashcam's. Maak dan wel eerst even een afspraak voor u langs komt dit van wegen de drukte.

Wij verkopen de dashcam's niet alleen aan particulieren maar ook aan vele andere webshops en groothandels. Zo hebben wij als importeur direct contact met de Fabriek en hebben we ook altijd de beste modellen direct op voorraad. Wij hebben het meest verkochte merk van de wereld namelijk BLACKVIEW. Dit is een merk wat voor kwaliteit gaat en ook altijd het beste wil wat anderen niet kunnen.

Wij staan honderd procent achter het merk BLACKVIEW. Helaas zijn er vele andere modellen die er een beetje op lijken maar zeker geen BLACKVIEW zijn. Daarom zijn wij trots dat wij het originele merk BLACKVIEW leveren.

Heeft u opmerkingen of vragen over de site of over specifieke dashcam's kunt u natuurlijk altijd even bellen of mailen met ons. Wilt u meer informatie over het verkopen van de originele BLACKIEW camera's in U winkel of webshop neem dan ook vrijblijvend contact met ons op.

Kijk voor de meeste dashcam's even op de site www.123carcam.nl

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van 123carcam.nl

Contact

Volgen op Twitter

Stuur 123carcam.nl een bericht

Mijnzzp.nl