InfraTech

Agenda

Avatar van Team Mijnzzp

dinsdag 17 januari tot en met vrijdag 20 januari

Meer informatie over InfraTech.
Meer info

Home > Agenda

InfraTech

Wat gaat er gebeuren?

  • dinsdag 17 januari tot en met vrijdag 20 januari
  • InfraTech

Van 17 t/m 20 januari 2017 verzamelt de hele infrasector zich op de vakbeurs InfraTech in Ahoy Rotterdam. Hoofdthema’s op de beursvloer zijn:infrastructuur, water, openbare ruimte & mobiliteit, riolering en infra innovaties. De beurs telt circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers uit heel Nederland en omringende landen. De komende editie staat in het teken van ‘Slim verbinden’.

Nationaal platform voor de hele infrasector

Met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers is InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. InfraTech bereikt de complete keten. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd en nieuwe kansen gecreëerd. Publiek en privaat, grote en kleine partijen, koplopers en volgers; InfraTech verzamelt deze dynamische sector onder één dak. De partners en gastheren geven invulling aan het uitgebreide kennisprogramma maar ook (branche)organisaties leggen verbinding met de sector op diverse themapleinen.

Slim verbinden
Dat is het thema van InfraTech 2017 in Rotterdam Ahoy. Letterlijk en figuurlijk. Vooraanstaande stakeholders en innovatieve organisaties uit de hele infrabranche spelen een prominente rol op de beurs. Hiermee is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector.

Focus op innovatie
InfraTech 2017 legt met diverse nieuwe initiatieven meer dan ooit de focus op innovatie en trends. Voorbeelden hiervan zijn: het nieuwe segment Infra Innovaties op de beursvloer, Lab op Straat, het Water Innovatie Plein en het Reliningplein in het segment Riolering.

Sector met lef
Ontwikkelingen in de infrabranche volgen elkaar in snel tempo op. De markt vraagt om een sector met lef. Met oog voor veranderingen in de ruimtelijke omgeving en met toenemende betrokkenheid van de burger in dit proces. Partijen in de infrabranche leggen die verbinding, van solo naar samenwerken. Er wordt volop gezocht naar mogelijkheden, ook buiten de branche, voor een integrale aanpak met nieuwe contractvormen en transparante samenwerking. Ontwikkelingen waar InfraTech 2017 nadrukkelijk aandacht aan besteedt.

Branches

Deze activiteit is geplaatst in de volgende branches.

32 bedrijven, 23 beroepen
513 bedrijven, 76 beroepen
79 bedrijven, 34 beroepen

Locatie

Kaart wordt opgehaald

Mijnzzp.nl