Darmklachten

Advertentie Categorie Diensten - Branche Gezondheid en Welzijn - Beroep Dermatoloog

Avatar van een anonieme gebruiker

Darmklachten

Darmklachten.nl is een initiatief van MGlab&Advies, een laboratorium gespecialiseerd in ontlastingsonderzoek voor mensen met darmklachten.

Het motief om Darmklachten.nl op te zetten is om laboratoriumonderzoek toegankelijk te maken voor iedereen die meer wil weten over de gezondheid van de darmen, of de oorzaak van darmklachten wil achterhalen.

De darm, vooral de dikke darm, begint steeds meer aandacht te krijgen, nu mensen zich beginnen te realiseren wat een belangrijke rol de darmen spelen voor de gezondheid. Darmklachten.nl richt zich op diagnostiek van aandoeningen van de darm. Diagnostiek vormt een belangrijke eerste stap voor mensen die de gezondheid van de darmen willen herstellen.

Een op de vijf inwoners van Nederland heeft last van darm- en buikklachten: buikpijn, winderigheid, een opgezette buik of een afwijkende ontlastingspatroon.

Er zijn tal van ontlastingstesten die ingezet kunnen worden om de oorzaak van deze klachten te kunnen opsporen. Darmklachten.nl maakt ontlastingsanalyses online beschikbaar aan en besteedt deze uit bij het laboratorium MGlab&Advies B.V. Hiermee worden de kwaliteit van laboratoriumwerkzaamheden en de testresultaten gegarandeerd.

Een tweede motief om darmklachten.nl op te zetten is om mensen te voorzien van zo veel mogelijk informatie over de darmen. De site richt zich op het verstrekken van informatie gebaseerd op reguliere wetenschappelijke publicaties.

https://www.darmklachten.nl/

 

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl