OKO GRAPhia

Grafische diensten - hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen!!!

Studio OKO GRAPhia is een creatief ontwerpbureau voor visuele communicatie gespecialiseerd in grafisch ontwerp en illustraties.
Wij realiseren projecten voor zowel particulieren, kleine ondernemers als grote, nationale en internationale bedrijven. Met een onderzoekende houding, sterke beeldtaal en oog voor detail vertalen wij uw boodschap naar unieke concepten en prikkelende ontwerpen.

Van logo en complete huisstijl ontwerp tot boeken, brochures, illustraties, buitenreclame en reclamecampagnes. Wij geven vorm aan ideeën met als einddoel een sterk en creatief ontwerp.

Kijk op: www.okographia.com

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl